Waar ga jij je vakantiegeld aan uitgeven?

Waar ga jij je vakantiegeld aan uitgeven?

Een stoere sportauto, een nieuw interieur voor je mancave of een stapel stijlvolle kleding. Waar droom jij van? Het is weer die heerlijke tijd van het jaar: binnenkort ontvang je een leuk extraatje op jouw bankrekening. Het vakantiegeld wordt de aankomende maanden uitbetaald! Dus dan resteert er maar één vraag: waar ga jij je vakantiegeld aan uitgeven? Wij hebben wel wat suggesties!

 

Nu eindelijk de temperaturen stijgen en alles in bloei staat, kijk je natuurlijk uit naar de zomer en mogelijk naar jouw vakantie. Waarschijnlijk moet je nog wel even geduld hebben voordat het zo ver is. Gelukkig heb je wel alvast iets om naar uit te kijken: het vakantiegeld wordt binnenkort weer uitbetaald. Dit is zo’n perfect lekkermakertje waardoor jij vol enthousiasme en motivatie naar werk gaat in de warme zomermaanden. 

Wat is vakantiegeld ook alweer?

Even een opfriscursus: wat is vakantiegeld ook alweer? In Nederland krijgen werknemers een leuke toelage. In de volksmond noemen we dit vakantiegeld, maar de officiële term is eigenlijk ‘vakantiebijslag’. Het is mogelijk om deze toelage te verwerken in de maandelijkse loonstrook. Regelmatig wordt er gekozen voor het uitbetalen in één keer. Dat ziet er natuurlijk net wat leuker uit op je bankrekening. Meestal wordt deze toeslag rond de maand juni uitbetaald. Dit kan per werkgever verschillen. 

Lekker genieten van een extraatje

Genoeg over het zakelijke en wettelijke aspect - tijd voor het leuke onderdeel! Waar ga je je vakantiegeld aan uitgeven? Heb je al iets in gedachten of was je die leuke extra toeslag alweer vergeten? Het dromen over wat je ermee gaat doen is bijna net zo leuk als het ontvangen van het vakantiegeld. Hoe je het ook uitgeeft, het is vooral belangrijk dat je lekker geniet van die toeslag. Je hebt het immers (wettelijk) verdiend! Misschien wel een leuk idee om je garderobe even een upgrade te geven? GENTS kan je daar uiteraard goed bij helpen. 

Stijlvolle upgrade voor jouw garderobe

Zoals je natuurlijk weet heeft GENTS de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer jouw complete garderobe wel aan vervanging toe is, dan slaag je bij ons gegarandeerd. Met een vooraf bepaald budget scoor je een stapel overhemden, bijpassende pantalons en stijlvolle colberts. Ook voor allerlei stoere of juist elegante accessoires zit je bij ons goed. Het enige wat jij moet doen? Lekker struinen door onze webshop of een van onze fysieke winkels bezoeken. 

Verstandige investeringen

Is jouw garderobe niet aan een upgrade toe, maar wil je jouw vakantiegeld wel op een verstandige manier investeren? Overweeg dan een van onze formele kostuums. Voor een aannemelijk bedrag kun je zo’n kostuum zelfs op maat laten maken! Of het nou om een rokkostuum, een smoking of een jacquet gaat - wij hebben het allemaal in het assortiment. Op locatie kunnen we eenvoudig jouw formele kostuum op maat maken. Voortaan zie jij er altijd gelikt en feilloos uit met een pak op maat van GENTS.

 

Dus laat maar horen: waar ga jij je vakantiegeld aan uitgeven?

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN