GENTS-Almere.jpg
WINKEL

Almere

Uiteraard heeft GENTS diverse fysieke winkels waar je op je gemak van alles kunt passen, uitproberen en de stof kunt voelen.

Zo vind je ook een winkel van GENTS in Almere. Wanneer je op zoek bent naar herenmode in Almere, dan is het zeker de moeite waard om even onze winkel binnen te lopen.

Onze winkelmedewerkers staan voor je klaar om jou te helpen het beste pak, kostuum of smoking te vinden. Zij zijn namelijk op de hoogte van trends en de nieuwste collecties.

Bovendien kun je in de winkel de kleding laten vermaken. Zo weet je zeker dat jij de deur uitloopt met een prachtig passend maatpak in Almere.

Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding bezoek je dus GENTS Almere!

AMERSFOORT

Adres

Stadhuisstraat 4
1315HC Almere

036 533 75 09
almere@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 20.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om in één van de volgende parkeergarages te parkeren
- P6 Hospitaalgarage, Hospitaalpromenade 2  (4 min. - 290 m lopen)
- P9 Krakeling garage, Wagenmakerbaan 1 (5 min. - 350 m. lopen)
- P7 Schippergarage, Brouwersstraat 3 (7 min. - 350 m lopen)

Parkeertarieven €2,36 per uur, maximum dagtarief €11,23, maximum avondtarief (na 18.00) €5,91.

GENTS herenmode Almere

Online kan het een hele uitdaging zijn om goed passende mannenmode te scoren, omdat je niet altijd zeker weet hoe iets zal vallen. Gelukkig vind je op gents.nl altijd duidelijke omschrijvingen en specificaties van elk kledingstuk. Van mouwlengte tot aan type pasvorm: het staat allemaal aangegeven. Hierdoor kun je goed inschatten of het naar wens zal zijn. Wil je toch liever het zekere voor het onzekere nemen? Wil je de kwaliteit van de kleding even ‘proeven’? Bezoek dan de winkel van GENTS in Almere. In GENTS Almere vind je diverse kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit uit ons assortiment. Zo kun je zelf de verschillen tussen de producten zien en vervolgens de beste optie gelijk mee naar huis nemen. Dat is het voordeel van een bezoekje aan de winkel van GENTS in Almere. 

Smoking, kostuum en nog meer mannenmode

Zoek je bijvoorbeeld een smoking in Almere? GENTS heeft een ruim assortiment smokings in de winkel in Almere. Alle smokings zijn volledig volgens de etiquette ontworpen. Bovendien wordt in de winkel de juiste maat voor je bepaald. Hierdoor zit je dus altijd goed met een smoking van GENTS. Uiteraard heeft de winkel van GENTS in Almere niet alleen smokings. Ook als je een ander formeel kostuum in Almere nodig hebt, is GENTS Almere dé winkel die je verder kan helpen. Wij hebben namelijk een divers aanbod rokkostuums, jacquets en pakken. Kortom, voor stijlvolle mannenmode in Almere ben je bij GENTS Almere aan het juiste adres.

Ook grote maten in Almere

Zoek jij nette kleding en heb je een maatje meer? Dat is geen enkel probleem bij GENTS Almere. Naast overhemden met een slimfit en een modern fit, heeft GENTS ook overhemden met een ruimere fit. Deze zijn te koop in maximaal 5XL. Daarnaast verkoopt GENTS Almere overhemden met langere mouwen zodat ook heren met lange armen kunnen slagen bij GENTS Almere. Zoals je merkt is GENTS ook dé winkel om te bezoeken wanneer je graag kleding in grote maten in Almere zoekt. Bij ons kun je op je gemak de verschillen tussen de producten zien en op maat laten vermaken. Dus waar wacht je nog op? Bezoek GENTS Almere en laat jezelf verrassen door het ruime assortiment herenmode en de professionele service van de winkelmedewerkers.