Voeg een speciaal tintje toe met accessoires

Voeg een speciaal tintje toe met accessoires

Het paasweekend is pas net achter de rug of de volgende reeks feesten en evenementen staan alweer in het vooruitzicht. Binnenkort is het natuurlijk Koningsdag en een week later vieren we met z’n allen de vrijheid van Nederland. Nou hoef je niet gekleed te gaan als de Nederlandse vlag en wimpel om mee te doen. Voeg simpelweg een speciaal tintje toe aan jouw outfit door middel van accessoires. 

We hebben heerlijk genoten van het warme weer tijdens Pasen. Met het brood en de paaseitjes nog achter de kiezen, kijken we alweer uit naar Koningsdag. De week erop heb je vast en zeker wel een bevrijdingsfestival om te bezoeken. Zowel Koningsdag als dodenherdenking en bevrijdingsdag zijn bijzondere feestdagen. Wil jij laten zien dat je gezellig mee doet of ben je van plan netjes respect te tonen aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog? GENTS geeft vandaag advies hoe je eenvoudig een speciaal tintje toevoegt aan jouw outfit voor deze gelegenheden. 

Oranje boven, oranje boven!

De avond voor de echte verjaardag plaatsvindt, begint het feest natuurlijk eigenlijk al: op Koningsnacht ga je lekker los. Uiteraard doet een echte gentleman dit geheel in stijl. Zo kun je een compleet pak in het oranje aantrekken, als je die nog in de kast hebt hangen van het EK of WK. Een alternatief is om slim allerlei accessoires in te zetten. Dit is net zo stijlvol en nog beter voor je portemonnee ook! Investeer bijvoorbeeld in een oranje das en bijpassende manchetknopen. Ga je echt voor een feestelijke look? Overweeg dan oranje bretels compleet met een vlinderdas in dezelfde kleur. Wat je ook kiest, GENTS got you covered!

Recept tonen en daarna de vrijheid vieren

De week nadat we de verjaardag van onze koning hebben gevierd, staat dodenherdenking en bevrijdingsdag op de planning. Er is niet echt een specifieke outfit voor deze dagen zoals dat er wel voor Koningsdag is. Dat betekent niet dat je geen speciaal tintje kan toevoegen met accessoires. Juist bijzondere de feestdagen zoals dodenherdenking en bevrijdingsdag lenen zich hier uitstekend voor. Draag bijvoorbeeld de nationale 4 en 5 mei lapel pin. 

Heb je die niet? Dan heeft GENTS nog een aantal stijlvolle lapel pins, oftewel boutonnières, in het assortiment. Met een stijlvolle rode boutonnière of blauwe lapel pin laat jij gelijk zien dat jij deze unieke Nederlandse feestdagen niet bent vergeten. Geen fan van zo’n pin op de revers van je colbert? Dan kun je er natuurlijk altijd nog voor kiezen om een pochet of das te dragen in de kleuren van de Nederlandse vlag. 

Kortom, dress to impress wordt wel heel eenvoudig zo met GENTS! Neem gerust een kijkje in ons aanbod accessoires om ook een speciaal tintje toe te voegen aan jouw outfit!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN