GENTS-Zoetermeer.jpg
WINKEL

Zoetermeer

Wil jij graag eerst de stof voelen voordat je nieuwe kleding koopt? Bekijk je liever diverse producten met eigen ogen om de verschillen te zien? Bezoek dan een van de vele fysieke winkels van GENTS. Zo vind je ons naast de andere kledingwinkels in Zoetermeer. GENTS Zoetermeer is namelijk gevestigd aan de Noordwaarts.

Onze winkel zit bomvol stijlvolle herenmode. Denk bijvoorbeeld aan overhemden, formele kostuums en nette pakken.

Voor dezelfde gunstige prijzen die je ziet op de webshop, kun je in de winkel prachtige herenkleding scoren. Daar komt nog eens bij dat het deskundige winkelpersoneel van GENTS Zoetermeer je graag helpt om bijvoorbeeld de juiste maat te bepalen.

Dus wacht niet langer en koop direct jouw perfecte pak, overhemd of formeel kostuum bij GENTS Zoetermeer!

ZOETERMEER

Adres

Noordwaarts 212
2711 HP Zoetermeer

079 750 20 96
zoetermeer@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 17.30

Dinsdag: 10.00 - 17.30

Woensdag: 10.00 - 17.30

Donderdag: 10.00 - 17.30

Vrijdag: 10.00 - 20.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om te parkeren in parkeergarage P4 op de Luxemburglaan 1. Deze zit naast de GENTS winkel. Eerste 2 uur gratis parkeren, daanra €1,90 per 50 minuten.

Stijlvol pak kopen Zoetermeer

Bij GENTS Zoetermeer vind je een divers assortiment herenkleding. We hebben bijvoorbeeld allerlei prachtige pakken in Zoetermeer, stijlvolle kostuums en natuurlijk de bijbehorende accessoires. Stel, je wil een stijlvol pak kopen in Zoetermeer. De winkel van GENTS in Zoetermeer heeft volledige pakken in het aanbod en pakken die je zelf kunt samenstellen. Hierdoor is het bij ons geen enkel probleem om met kledingstukken te mixen en perfect bij elkaar te matchen. Bovendien heeft GENTS Zoetermeer voor vrijwel iedere lichaamsvorm en maat de juiste kleding in huis. Kom je er zelf niet uit? Het winkelpersoneel van GENTS Zoetermeer helpt je graag de correcte maat te bepalen. Bovendien zijn zij op de hoogte van de nieuwste trends en collecties. Past het pak niet helemaal perfect? In dat geval kan de kleding vermaakt worden in de winkel. Bij GENTS scoor je dus gegarandeerd!

Perfect formele kostuums voor heren

Naast het gevarieerde aanbod pakken, overhemden en pantalons heeft GENTS Zoetermeer tevens een uitstekend assortiment formele kostuums voor heren. Voor iedere gelegenheid en dresscode vind je bij ons het perfecte kostuum in Zoetermeer. Wanneer je bijvoorbeeld bent uitgenodigd voor een feest met de dresscode ‘Black Tie’, dan kun je terecht voor een smoking in onze GENTS winkel in Zoetermeer. Onze winkel heeft namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van onze kleding proef je bijna tijdens een bezoek aan de winkel van GENTS in Zoetermeer. Ook voor rokkostuums en jacquets van bijzonder goede kwaliteit zit je altijd goed bij GENTS.

Ook herenkleding in grote maten

Dankzij de ruime variatie in maten en pasvormen is er bij GENTS Zoetermeer voor iedere heer een perfect pak of kostuum te vinden. Zelfs wanneer je een maatje meer hebt, scoor je bij ons een perfect passende outfit. Zoek je bijvoorbeeld overhemden die wat groter zijn? Onze overhemden lopen op tot maar liefst 5XL. Daarnaast kun je bij GENTS Zoetermeer ook terecht als je op zoek bent naar overhemden met wat langere mouwen. In de schappen van de winkel vind je namelijk overhemden die speciaal ontworpen zijn voor lange mensen. Voor stijlvolle herenmode in allerlei maten ben je bij GENTS Zoetermeer altijd van harte welkom!