GENTS-Nijmegen.jpg
WINKEL

Nijmegen

GENTS heeft naast een uitstekende webshop ook diverse fysieke winkels. Zo zijn wij onder andere in Nijmegen te vinden. GENTS Nijmegen is gevestigd aan de Molenstraat.

Net zoals op de webshop kun je bij onze fysieke winkel terecht voor allerlei stijlvolle herenkleding. Denk bijvoorbeeld aan overhemden, complete pakken en natuurlijk ook formele kostuums.

Uiteraard hanteert de winkel van GENTS in Nijmegen dezelfde gunstige prijzen als de webshop. Bovendien kun je in de winkel de producten met eigen ogen zien, de stof voelen en de kwaliteit proeven.

Dus ben je nog op zoek naar een pak in Nijmegen? Staat er een formele gelegenheid gepland in je agenda, maar heb je nog geen passend kostuum? Kom dan gerust langs bij GENTS Nijmegen!

NIJMEGEN

Adres

Molenstraat 56
6511 HG Nijmegen

024 750 29 65
nijmegen@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om te parkeren in de Mariënburg parkeergarage, Arsenaalgas 8. Dit is 4 min (350 m) lopen naar onze GENTS winkel. Tarieven 08.00-18.00 uur €3,40 per uur, 18.00-08.00 uur €0,50 per uur. Dagkaart €14,00.

Formele heren kostuums Nijmegen

Hier vind je een greep uit het assortiment om je een beter beeld te geven bij onze winkel in Nijmegen. Wist je namelijk dat je voor allerlei formele herenkostuums bij GENTS aan het juiste adres bent? Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding scoor jij een uitstekend formeel kostuum. De winkel heeft allerlei heren kostuums in Nijmegen. Bovendien is het mogelijk om er de kleding te vermaken. Wij hebben alles in huis om jouw outfit compleet te maken voor elke ‘White Tie’ of 'Black Tie' gelegenheid. Van de lange rokjas tot en met de karakteristieke witte strik voor een White Tie evenement. Staat er dress code Black Tie op de uitnodiging, dan kun je bij GENTS Nijmegen een smoking kopen. Dus wanneer je een rokkostuum in Nijmegen zoekt of een ander formeel heren kostuum, dan weet je nu waar je naar toe gaat. Naar GENTS Nijmegen natuurlijk!

Beste casual herenmode

Naast formele heren kostuums vind je ook casual herenmode in de winkel van GENTS in Nijmegen. Die kleding is uitermate geschikt om te dragen naar werk of in je vrije tijd. Vrijwel iedere man heeft bijvoorbeeld een aantal goede overhemden nodig. Bij een overhemd is het onder andere belangrijk dat de schouders goed passen en de mouwen een goede lengte hebben. Aangezien geen enkele man hetzelfde is, heeft GENTS een breed scala aan maten en pasvormen wat betreft de overhemden in Nijmegen. Hierdoor is er zelfs voor de extra lange mannen of de heren met een maatje meer, een perfect overhemd te vinden bij GENTS Nijmegen.

Alles te vinden bij GENTS Nijmegen

Verder kun je bij GENTS Nijmegen er zelfs voor kiezen om een pak zelf samen te stellen of een volledige outfit direct te kopen. Weet je bijvoorbeeld niet zeker wanneer een pak goed staat en perfect past? In dat geval helpen de winkelmedewerkers van GENTS Nijmegen jou direct de beste keuze te maken. In de winkel van GENTS bepaalt het winkelpersoneel samen met jou bijvoorbeeld de juiste maat. Daarnaast zijn zij ook altijd op de hoogte van de nieuwste trends en collecties. Een pak kopen in Nijmegen was nog nooit zo makkelijk! Natuurlijk heeft de winkel van GENTS in Nijmegen meer in het assortiment dan alleen een perfect pak. Verder heeft GENTS Nijmegen prachtige schoenen en accessoires in het assortiment. Jij zoekt uit wat de beste optie is voor jou en je kunt het direct mee naar huis nemen. Kortom, in de winkel van GENTS in Nijmegen is werkelijk alles te vinden.