GENTS-Breda.jpg
WINKEL

Breda

Van tijd tot tijd zijn er gelegenheden waarbij je een pak of formele avondkleding moet dragen in verband met een dresscode. Waar ga je dan heen als je in Breda of die omgeving woont? Natuurlijk naar GENTS Breda!

Bij ons vind je de beste prijs-kwaliteit verhouding voor herenmode in Breda. Bovendien kun je in de winkel van GENTS op je gemak de stof voelen en de verschillen tussen de diverse kledingstukken zien. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een pak dat zo goed zit als een maatpak? Heb je dringend avondkleding nodig voor dat belangrijke feest? De deuren van GENTS Breda staan altijd voor je open.

Kom je er zelf niet uit? Dan helpen onze deskundige winkelmedewerkers je om de beste outfit samen te stellen. Zij weten namelijk alles van de nieuwste trends en collecties.

Herenmode in Breda scoren wordt ineens een stuk leuker met GENTS.

BREDA

Adres

Karrestraat 1
4811 WT Breda

076 737 03 22
breda@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 20.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om in de volgende parkeergarages te parkeren:

- Parkeergarage De Barones, Nieuweweg 79, 5 min. (400 m.) lopen, tarief €2,40 per uur.
- Parkeergarage Houtmarkt, Houtmarkt 1, 3 min. (240 m.) lopen, tarief €2,50 per uur.
- Q Park Centrum, Markendaalseweg 62, 5 min. (350 m.) lopen, tarief €2,80 per uur
- Parkeergarage Molsparking, Achter de Lange Stallen 1, 10 min. (750 m.) lopen, tarief €3 per uur

Modieuze avondkleding Breda

Voor speciale gelegenheden moet je stijlvol gekleed gaan. Dit staat vaak aangegeven in de uitnodiging. Voor een bruiloft, een gala of een ander formeel feest heb je bijvoorbeeld bijbehorende avondkleding nodig. Wanneer je galakleding in Breda zoekt, dan loop je natuurlijk GENTS Breda binnen. Bij ons vind je namelijk voor zeer gunstige prijzen avondkleding in Breda. Zo heeft de winkel van GENTS in Breda een indrukwekkend assortiment smokings, rokkostuums, jacquets en volledige pakken. Zelfs wanneer je een trouwpak in Breda wil kopen, dan zit je bij ons goed. Daarnaast helpen de winkelmedewerkers jou de juiste maat te bepalen. Vind je die niet? Geen zorgen. Het is bij GENTS Breda zelfs mogelijk om de kleding te laten vermaken zodat het wel perfect past. Dus zoek je avondkleding in Breda? Dan ga je naar de winkel van GENTS!

Perfect passend pak

Een pak staat het beste wanneer deze nauw aansluit op het lichaam. Daarom is het zo belangrijk dat een pak altijd goed past. Een  maatpak kan helaas erg prijzig zijn. Gelukkig biedt GENTS de oplossing. De pakken die wij verkopen in de winkel van GENTS in Breda hebben een perfecte aansluiting. Hierdoor lijkt een GENTS pak op maat te zijn gemaakt. Daarnaast is het altijd mogelijk om de kleding te laten vermaken in de winkel. Dus wil je graag een pak op maat scoren in Breda of die omgeving? Probeer dan eerst eens een pak in GENTS Breda. Wie weet scoor je een perfect passend pak bij ons dat een fractie van de prijs is in verhouding tot een maatpak! Bovendien kun je de kleding direct mee naar huis nemen. Dat is wel zo prettig wanneer je het snel nodig hebt.

Grote maten Breda heren

Ook de mannen onder ons die een maatje meer hebben, slagen zeker bij GENTS Breda. Wij hebben diverse maten en pasvormen in het assortiment. Zo lopen de maten van de overhemden op tot maar liefst 5XL. Naast dit soort grote maten in Breda, hebben wij tevens herenmode in GENTS Breda met een wat ruimere fit en met variërende mouwlengte. Hierdoor zul je zeker scoren wanneer je op zoek bent naar grote maten in Breda voor heren. Dus wil je de kledingstukken even passen? Wil je de kwaliteit bijna kunnen ‘proeven’? Dan zit je bij GENTS Breda goed. Voor herenmode in Breda ben je namelijk van harte welkom in GENTS Breda.