GENTS-Almere.jpg
WINKEL

Delft

In Delft zijn ontzettend veel kledingwinkels te vinden, waaronder een GENTS winkel. Wanneer je herenmode in Delft met de beste prijs-kwaliteit verhouding wil kopen, dan is een bezoek aan GENTS Delft zeker de moeite waard.

Voor iedereen is er een passend outfit te vinden in de winkel van GENTS in Delft. Bovendien kun je daar even op je gemak de verschillende kledingstukken met elkaar vergelijken en de stof echt voelen. Wil je bijvoorbeeld een smoking kopen in Delft of ben je als student op zoek naar een kroegjasje? Bij GENTS ben je aan het juiste adres!

Dus wanneer je nog nette herenkleding moet scoren of als je op het punt staat een pak te kopen in Delft, dan weet je nu waar je naar toe moet. De winkel van GENTS in Delft natuurlijk!

DELFT

Adres

Oude Langendijk 10
2611 GK Delft

015 750 08 48
delft@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 17.30

Dinsdag: 10.00 - 17.30

Woensdag: 10.00 - 17.30

Donderdag: 10.00 - 17.30

Vrijdag: 10.00 - 17.30

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: Iedere eerste en laatste zondag van de maand geopend van 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om te parkeren in één van de volgende parkeergarages:

- P1 Phoenixgarage, Phoenixstraat 29 (5 min. - 450 m. lopen) Tarief €3,20 per uur
- P3 Marktgarage, Willem Naghelstraat 1 (7 min. - 550 m. lopen) Tarief €3,20 per uur
- P4 Parkbee station, Weeshuisplaats 2A (7 min. - 550 m. lopen) Tarief €1,50 per uur
- P2 Zuidpoort garage, Zuidwal 14 (8 min. - 700 m. lopen) Tarief €3,20 per uur

Pak kopen in Delft

Een volledig pak kopen lukt niet altijd even snel. De ene keer past de pantalon wel en dan staat de colbert weer niet. Bij GENTS Delft kun je eenvoudig allerlei kledingstukken passen en met elkaar mixen. Zo stel je moeiteloos jouw perfecte pak samen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kun je eindeloos veel combinaties maken. Bovendien staat het winkelpersoneel klaar om je stijladvies te geven en je te helpen de juiste maat te bepalen. Zij zijn namelijk op de hoogte van de laatste trends en collecties. Wat dacht je van een Delfts blauw kostuum of een pak met een stijlvol printje? Welk pak je ook wilt kopen in Delft, bij de winkel van GENTS zit je zeker goed. Verder heeft GENTS Delft tevens allerlei accessoires die je outfit compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan manchetknopen, stropdassen en zelfs sokken. Ook (lak)schoenen in Delft vind je bij ons moeiteloos in jouw maat.

Ook voor de studenten

Delft is een stad vol studenten. Daarom heeft de winkel GENTS speciaal voor studenten een gevarieerd assortiment bestaande uit betaalbare herenmode. Denk hierbij aan pakken, rokkostuums, jacquets, galakleding en kroegjasjes. Het is zelfs mogelijk om de kleding in de winkel te laten vermaken. Hierdoor scoor je bij GENTS Delft altijd een perfect passend outfit. Dus ben jij een student en wil je een smoking of rokkostuum kopen in Delft voor een scherpe prijs? GENTS Delft heeft het!

Elegante herenmode Delft

Uiteraard heeft de winkel van GENTS in Delft niet alleen herenkleding voor studenten. Ook voor allerlei formele kostuums en alledaagse pakken zit je bij ons goed. GENTS onderscheidt zich als een van de vele kledingwinkels in Delft door het diverse aanbod herenkleding. Naast budgetvriendelijke pakken hebben wij tevens zeer elegante herenmode. Hierdoor kun je altijd bij ons terecht. GENTS Delft heeft stijlvolle overhemden, prachtige pakken en modieuze formele kostuums in de winkel hangen. Je kunt bijna de kwaliteit proeven. Bovendien kun je tevens jouw ideale outfit direct mee naar huis nemen. Het enige dat jij nu eerst moet doen, is GENTS Delft binnen te lopen. Zo simpel kan het zijn om een pak te kopen in Delft.