GENTS-Almere.jpg
WINKEL

Leiden

Leiden kent een indrukwekkend aantal kledingwinkels. Zo vind je ook een winkel van GENTS in Leiden. We zijn gevestigd op de Haarlemmerstraat.

Bij GENTS ben je aan het juist adres voor allerlei herenmode. In de winkel kun je de verschillen tussen de diverse producten met eigen ogen zien, de stof voelen en de kwaliteit proeven. Zo maak jij eenvoudig een keuze welke smoking, rokkostuum, trouwpak, overhemd, jas of paar schoenen het beste bij jou past.

Bij GENTS Leiden vind je enkel herenmode van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een net paar herenschoenen in Leiden? Of wil je een rokkostuum kopen voor dat studentenevenement? GENTS Leiden heeft het allemaal!

Vind je het moeilijk zelf een keuze te maken? In dat geval helpt het winkelpersoneel van GENTS je graag. Zij weten immers alles over de nieuwste trends en collecties. Hierdoor is GENTS dé kostuum winkel in Leiden voor stijlvolle en betaalbare herenmode.

LEIDEN

Adres

Haarlemmerstraat 149
2312 DN Leiden

071 750 57 27
leiden@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 18.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Formele en casual herenmode Leiden

Zowel in de webshop als in de fysieke winkel van GENTS in Leiden kom je een ruim assortiment herenmode tegen. Van alledaagse pakken tot aan formele kostuums: je kunt het allemaal bewonderen bij GENTS. Stel, je hebt een speciaal event op de planning staan waarbij je rekening moet houden met een specifieke dresscode. Staat er bijvoorbeeld 'Black Tie' op de uitnodiging, kun je bij GENTS Leiden een smoking kopen. GENTS heeft voor gunstige prijzen uitstekende galakleding. Is de dresscode ‘White Tie’? Dan kun je een rokkostuum kopen in onze winkel in Leiden. GENTS Leiden heeft tevens indrukwekkende trouwpakken, jacquets en nog veel meer. In de winkel kun je gerust alle kleding even passen. Hierdoor loop je met jouw ideale en perfect passende kostuum weer naar buiten.


Naast formele herenmode ben je bij GENTS Leiden ook aan het juiste adres voor casual herenkleding. Zo vind je onder andere een groot scala aan overhemden in Leiden. Zelfs als je een grote maat hebt, slaag je gegarandeerd bij GENTS Leiden. De maten van de overhemden lopen namelijk op tot maar liefst 5XL. Daarnaast verkopen wij ook overhemden met langere mouwen, zodat heren met langere armen ook kunnen slagen bij GENTS. Kom je er zelf niet uit welke maat de juiste is voor jouw lichaam? In dat geval staan de winkelmedewerkers van GENTS Leiden klaar om jou advies te geven. Hierdoor vind je bij ons altijd een overhemd die perfect past. Bovendien slaag je bij GENTS Leiden eenvoudig voor jassen en schoenen. Zoals je ziet is de winkel van GENTS in Leiden dé winkel voor zowel formele als casual herenmode.

De juiste maat eenvoudig gevonden

Bij kleding is de pasvorm, de maat en de stijl erg belangrijk. Weet jij zelf niet wanneer een overhemd goed staat of wanneer herenschoenen juist wel bij een specifieke outfit passen? In dat geval kan het winkelpersoneel van GENTS Leiden jou aanvullend stijladvies geven. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jij altijd de beste herenmode aanschaft. Wanneer je de winkel van GENTS in Leiden bezoekt, dan kun je tevens direct de kleren in de juiste maat mee naar huis nemen. Daarnaast is het in de winkel tevens mogelijk om de kleding te vermaken. Dus zoek je nog schoenen, een rokkostuum, overhemden of misschien wel een trouwpak? Een bezoek aan de winkel van GENTS in Leiden is dan zeker een goed idee!