GENTS-Maastricht.jpg
WINKEL

Maastricht

Stel, je wil een pak of gelegenheidskleding scoren in Maastricht en de omgeving. Waar kun je de beste herenmode in Maastricht vinden? Natuurlijk bij GENTS Maastricht! De winkel van GENTS in Maastricht is gevestigd aan het Sint Amorsplein.

Bij ons vind je alleen de beste herenmode en gelegenheidskleding. Bovendien staat GENTS bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Dus ben je op zoek naar een pak dat net zo perfect past als een maatpak? Heb je gelegenheidskleding nodig en woon je in Maastricht of de omgeving?

Het winkelpersoneel van GENTS Maastricht staat altijd voor je klaar. Zij weten alles over de collecties en trends. Bovendien kan bij GENTS Maastricht de kleding vermaakt worden.

Loop daarom gerust eens binnen en stel binnen een mum van tijd jouw ideale outfit samen. GENTS is namelijk hét adres voor de beste herenmode in Maastricht!

MAASTRICHT

Adres

Sint Amorsplein 8
6211 GT Maastricht

043 750 26 31
maastricht@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 20.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Hemelvaart: 10.00 - 18.00

2e pinksterdag: 12.00 - 17.00

Zondag 2 juni: Gesloten

Parkeren

Wij adviseren om te parkeren in Parkeergarage Vrijthof, dit is 3 min. lopen (280) m. van onze winkel. Tarief €5,00 per uur.

Gelegenheidskleding Maastricht scoren

Bij speciale evenementen moet je gekleed gaan volgens een specifieke dresscode. Er staat dan bijvoorbeeld ‘Black Tie’ of ‘White Tie’ op de uitnodiging. Wanneer je zo’n feest in het vooruitschiet hebt, dan wil je de bijpassende gelegenheidskleding dragen. Die vind je in de winkel van GENTS in Maastricht. GENTS Maastricht heeft namelijk een gevarieerd assortiment vol gelegenheidskleding. Hierdoor zit er altijd wel een passend outfit tussen. Heb je bijvoorbeeld een ‘Black Tie’ evenement? Dan ga je natuurlijk naar GENTS om je smoking te kopen in Maastricht. Staat er 'White Tie' op de uitnodiging, dan kies je voor een rokkostuum. Voor trouwpakken, rokkostuums, jacquets, smokings en volledige pakken ben je bij GENTS Maastricht aan het juiste adres. Dus heb je dringend gelegenheidskleding in Maastricht nodig? Ga dan direct naar de winkel van GENTS! Daar kun je de verschillen tussen de producten zien en de beste optie gelijk mee naar huis nemen.

Perfect pak kopen Maastricht

Zoals bij alle herenmode geldt, moet het perfect aansluiten op het lichaam. Pas dan staat een pak je perfect. Een pak volledig op maat laten maken is erg prijzig. Gelukkig heeft GENTS een alternatief. Zo vind je in GENTS Maastricht voor elk lichaamstype een perfect passend pak. De pakken van GENTS hebben namelijk een uitstekende aansluiting op het lichaam. Hierdoor lijkt een pak van GENTS Maastricht alsof het op maat gemaakt is. Samen met het winkelpersoneel wordt jouw juiste maat bepaald. Dus wil je een pak kopen in Maastricht met een specifiek budget voor ogen? Loop dan GENTS Maastricht binnen en scoor ook een pak dat jou perfect past.

Grote maten voor heren in Maastricht

Om ervoor te zorgen dat de herenmode van GENTS goed aansluit, hebben wij diverse maten. Zo slaag je zeker bij GENTS Maastricht, zelfs als je een maatje meer hebt. Zoek je bijvoorbeeld overhemden in Maastricht die geschikt zijn voor heren met grote maten? De overhemden van GENTS lopen wat de maten betreft op tot 5XL. Daar komt nog eens bij dat het mogelijk is om een overhemd te scoren met een langere mouwlengte. GENTS Maastricht heeft overhemden in het assortiment die speciaal ontworpen zijn voor lange mensen. Dus ben je in Maastricht op zoek naar herenmode die goed past? Wil je de kwaliteit van de kleding proeven en de stof voelen? De deuren van GENTS Maastricht staan altijd voor je open!