GENTS-Groningen_056415d2-0d08-4e89-9352-76a8393f26e6.jpg
WINKEL

Groningen

Naast de webshop heeft GENTS ook diverse fysieke winkels verspreid over heel Nederland. Zo zijn wij ook te vinden in Groningen. De winkel van GENTS in Groningen is gevestigd aan de Zwanestraat. Daar zit je goed wanneer je bijvoorbeeld een pak wil kopen in Groningen.

Bij GENTS scoor je namelijk moeiteloos allerlei soorten suits en natuurlijk de bijbehorende accessoires. Je loopt simpelweg de winkel binnen. Vervolgens kun je de stof voelen, de verschillen tussen de kledingstukken zelf zien en direct de producten meenemen.

Dus ben je op zoek naar stijlvolle stropdassen? Wil je een rokkostuum kopen of een ander formeel kostuum in Groningen? Dan weet je nu waar jij naartoe kan gaan: de winkel van GENTS in Groningen!

De deskundige winkelmedewerkers van GENTS Groningen heten je van harte welkom.

GRONINGEN

Adres

Zwanestraat 41
9712 CK Groningen

050 313 88 96
groningen@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om in de volgende parkeergarages te parkeren:

- Interparking Centrum, Hadingestraat 6, 4 min. (350 m.) lopen, dagkaart v.a. €10
- Parkeergarage Forum, Schoolstraat 16 - 6 min. (550 m.) lopen, €3,75 per uur
- P&R Hoogkerk, Hoogkerkerplein, €6 retour met de OV/stadsbus, gratis parkeren
- P&R Zernike, Zernikelaan, €6 retour met de OV/stadsbus, gratis parkeren
- P&R Kardinge, Kardingerplein 1, €6 retour met de OV/stadsbus, gratis parkeren

Stijlvolle pakken Groningen

Net zoals de webshop heeft de fysieke winkel van GENTS in Groningen een ruim assortiment herenmode. Zo vind je onder andere stijlvolle pakken in onze winkel in Groningen. Van alledaagse pakken tot aan formele kostuums: we hebben het allemaal. Wanneer je gaat winkelen voor een nieuw pak, dan is het belangrijk om op de pasvorm te letten. Gelukkig zijn de pakken van GENTS beschikbaar in diverse maten en mouwlengtes. Hierdoor hoef je geen maatpak in Groningen meer te kopen. GENTS Groningen heeft namelijk pakken die perfect aansluiten op het lichaam voor een zeer gunstige prijs. Dus ben je op zoek naar een trouwpak, een smoking of een ander formeel kostuum in Groningen? Een formeel pak kopen doe je voortaan uiteraard bij GENTS Groningen!

Alles voor gelegenheidskleding

Ben je op zoek naar galakleding, bij GENTS Groningen kun je zowel een smoking als rokkostuum kopen. Naast het brede scala aan stijlvolle kledingstukken heeft de winkel van GENTS in Groningen tevens accessoires voor gelegenheidskleding. Denk bijvoorbeeld aan de juiste riem om de outfit echt compleet te maken. Dit soort accessoires zijn trouwens niet alleen de finishing touch. Het zijn tevens ideale cadeautjes. Maak bijvoorbeeld een keuze uit ons brede assortiment stropdassen in GENTS Groningen. De stropdassen zijn een uitstekend presentje die je kunt geven aan je vader, vriend of grootvader. Daarnaast vind je ook cumberbanden, pochets en stijlvolle manchetknopen in onze winkel in Groningen. Loop gerust een rondje in GENTS Groningen en ‘proef’ de kwaliteit van al onze producten.

Deskundig advies voor pakken Groningen

Ga je voor de eerste keer een pak kopen in Groningen en weet je niet zo goed wat je zoekt? Het winkelpersoneel van GENTS Groningen helpt je in dat geval graag met het uitzoeken van het beste pak. Zij zien namelijk direct wanneer een formeel kostuum of pak wel correct past of niet. Vervolgens kunnen zij jou deskundig advies geven. Bovendien helpt het winkelpersoneel jou met het bepalen van de juiste maat. Indien het nodig is kan de kleding zelfs vermaakt worden. Hierdoor loop je zeker met het beste pak weer de deur uit. Dus sta je op het punt om een formeel pak te kopen? Bezoek dan dé winkel voor herenmode, bezoek dan GENTS Groningen!