Eenvoudig op je paasbest met GENTS

Eenvoudig op je paasbest met GENTS

Het paasweekend staat voor de deur en het belooft heerlijk weer te worden. Barbecues, brunches en gezellig dineren met de familie staat uiteraard weer op de planning. Samen met GENTS zie jij er gegarandeerd op je paasbest uit. Weet je nog niet wat je gaat dragen? Wij geven je natuurlijk maar al te graag advies! Daarom ontdek je vandaag hoe je eenvoudig op je paasbest voor de dag komt met GENTS.

De feestdagen staan vrijwel altijd in het teken van familie. Zo is de kans groot dat je niet alleen met kerst je opa, oma, tantes, ooms, nichtjes en neefjes ziet. De meeste Nederlanders maken gebruik van het lange paasweekend om weer gezellig bij elkaar te komen. Daar spelen de supermarkten natuurlijk ook op in. Dus naar hoeveel barbecues, brunches of dinertjes moet jij uitzitten dit paasweekend? Weet je al precies wat jouw outfit zal zijn? GENTS heeft het perfecte kledingstuk in het assortiment waardoor jij zeker op je paasbest verschijnt bij de familiegelegenheid dit weekend! Hiervoor hoef je zelfs geen moeite te doen.

Maak gebruik van kleuren

Pasen is onlosmakelijk verbonden met pastelkleuren. De lente breekt door en overal begint alles in bloei te staan. Zachte pasteltinten herinneren ons aan dat fijne begin van dit vrolijke seizoen. Daarom zie je jaar in jaar uit overal pastel in de schappen liggen rond het paasweekend. Onze tip: maak daar gebruik van! Je kunt eenvoudig een stijlvolle outfit samenstellen door een item in pastelkleur centraal te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een mintgroen of licht rood overhemd op een nette broek. Zijn pastelkleuren niet jouw ding? Dan kun je het ook simpelweg bij wit houden.

Ideaal kledingstuk voor hete temperaturen

Zoals je misschien wel gezien hebt, wordt het paasweekend echt goed warm. De schatting is dat we boven de 20 graden gaan. Met dit soort tropische temperaturen zit je natuurlijk niet te wachten op een compleet kostuum met de feestdagen. In dat geval is het een idee om een elegant poloshirt aan te trekken. De polo is een luchtig kledingstuk met een verfijnde uitstraling. Dat maakt het shirt uitermate geschikt om te dragen op kantoor en voor feestelijke gelegenheden zoals aankomend paasweekend. 

En laat GENTS nou precies een aantal prachtige polo’s toegevoegd hebben aan het assortiment. Dus zoek jij nog een outfit of kledingstuk om op je paasbest te verschijnen dit weekend? Je weet nu wat je moet doen! Lekker een luchtig poloshirt dragen terwijl je in het zonnetje zit met een drankje in jouw hand. Deze dikke tip zou je zelfs kunnen combineren met de vorige: een pastelkleurig poloshirt. Dan steel je gegarandeerd de show tijdens de brunch of de barbecue.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN