Met GENTS geef jij het feest van het jaar!

Met GENTS geef jij het feest van het jaar!

Het einde is dan eindelijk in zicht: de eindexamens zitten erop! Je moet nog even wachten op dat verlossende telefoontje. Pas dan vindt er echte ontlading plaats. In de tussentijd kun jij natuurlijk alvast een onvergetelijk examenfeest organiseren en inplannen. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen stress. Samen met GENTS geef jij het feest van het jaar, namelijk een onvergetelijk examenfeest!

Eindexamens, we hebben het allemaal moeten doen en niemand vergeet hoe stressvol die periode is. Daarom is het wel heel lekker als het dan eindelijk achter de rug is. Natuurlijk ben je nog niet geheel veilig, je weet immers nog niet of je geslaagd bent. Desondanks kan je wel even opgelucht ademhalen: het ergste zit erop en dat vraagt om een feestje! Na al die weken, zelfs maanden studeren is het tijd om lekker los te gaan en waar kan dat beter dan op het examenfeest van het jaar? Nu denk jij natuurlijk dat er veel tijd en moeite gaat zitten in het organiseren van zo’n onvergetelijk examenfeest. GENTS neemt het zware werk voor je uit handen. Met onze onderstaande tips slaagt jouw examenfeest zo goed dat iedereen er nog lang over na zal praten!

Tip 1. Maak het jezelf makkelijk

Wanneer je een examenfeest gaat organiseren, dan zijn er een aantal zaken waar je over na moet denken. Van locatie tot aan de datum en natuurlijk mag je niet de hapjes en drankjes vergeten. Zelfs de gastenlijst samenstellen kan in sommige gevallen best wat tijd in beslag nemen. Er is echter een manier om het allemaal makkelijker te doen: trommel wat vrienden op en geef met z’n allen het feest. Op die manier is de werklast gedeeld. Bovendien is het soms ook makkelijker om beslissingen te nemen wanneer je niet alleen bent.

Wie weet heeft die ene maat van jou wel dé perfecte achtertuin voor een onvergetelijk examenfeest. Straks blijkt die andere vriend het neefje te zijn van de eigenaar van de lokale supermarkt of slijterij waardoor jullie al het fris voor een leuke deal kunnen bestellen. Bovendien hoeft niet alles tijdens een examenfeest tot in detail geregeld te zijn. De leukste feesten zijn degene die bijna spontaan ontstaan. Daarom raadt GENTS je aan om het jezelf lekker makkelijk te maken; organiseer samen met jouw vriendenkoppel het examenfeest!

Tip 2. Aankleding van examenfeest en de gasten

Wanneer jullie een locatie, datum en een gastenlijst hebben besloten met elkaar, dan is het tijd om het examenfeest aan te kleden. Dat begint al bij de e-vite. Je kunt simpelweg een event aanmaken op Facebook. Zo houd je goed in de gaten wie er allemaal uitgenodigd zijn en wie kunnen komen naar het examenfeest. GENTS wil je wel als tip meegeven om een leuke banner afbeelding te maken. Dat geeft toch gelijk wat meer allure aan het examenfeest.

Naast het inkopen van drinken en hapjes, moet je ook aan de versieringen denken. Je kunt voor de klassieke examenfeest slingers gaan. Daarnaast is het ook leuk om een thema aan het feest te hangen. Geef je gasten bijvoorbeeld een dresscode waar ze aan moeten voldoen. Zo kun je kiezen voor een casual zomers tuinfeest met een tropisch thema of ga de hele andere kant op met een chique black tie event in de avond. Bij GENTS scoor je bijvoorbeeld voor budgetvriendelijke prijzen een stijlvolle smoking. Met zo’n memorabel thema wordt jouw examenfeest ook echt letterlijk onvergetelijk!

Tip 3. Lok het maken van foto’s uit

Een feest waar geen foto’s zijn gemaakt is een feest dat iedereen allang weer vergeten is. GENTS wil je daarom aanbevelen om het maken van foto’s uit te lokken. Dat kun je eenvoudig op diverse manieren doen. Sla een paar leuke props in en maak op het feest een apart hoekje dat dient als photobooth. Je zult zien dat er altijd wel een paar mensen zijn die de verleiding niet kunnen weerstaan - en wanneer één schaap over de dam is... Wil je zeker weten dat jouw onvergetelijke examenfeest wordt vastgelegd op social media? Creëer dan een hashtag speciaal voor het feest van het jaar!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN