Heerlijk vertoeven als gentleman op het strand

Heerlijk vertoeven als gentleman op het strand

Volgende week staan er weer tropische temperaturen op ons te wachten. Op z’n heetst wordt het bijna 40 graden! De kans is groot dat ook jij dan op zoek gaat naar vormen van verkoeling. Lekker een waterijsje nemen, een terrasje pakken en rustig aandoen kan natuurlijk altijd. Ga je heerlijk een dagje vertoeven op het strand? GENTS vertelt je hoe je als gentleman geheel in lijn met de beach etiquette geniet op het strand van het zomerse weer!

Zodra de temperaturen stijgen gaan we massaal op zoek naar manieren om het voor onszelf aangenaam te maken. Aangezien de vakantie in volle gang is, is de kans groot dat jij ervoor kiest om lekker een dagje te vertoeven op het strand. De zon, de zee en het zand zorgen voor een ontspannen, uitgelaten setting. Hierdoor voel je misschien de neiging om helemaal los te gaan. Wil je toch een gentleman blijven, zelfs op het strand? GENTS geeft je wat praktische tips waardoor jij moeiteloos als gentleman op het strand kan liggen en ontspannen!

Beach etiquette

Wanneer je naar het strand gaat, dan heb je natuurlijk de intentie om te ontspannen en de hectiek van het alledaagse leven achter je te laten. Dat is helemaal prima. Er zijn echter een paar algemene regels waar jij je als gentleman op het strand natuurlijk aan houdt. Deze regels, de heuse beach etiquette, zijn in feite common sense. Zo ga je niet over andermans strandhanddoeken rennen, schop je geen zand in iemands gezicht en gooi je jouw troep netjes in de afvalbak. Daarnaast wordt er ook verwacht dat jij als gentleman op het strand ook de geschikte badkleding draagt. 

Gekleed als gentleman op het strand

Natuurlijk bedoelen we hier niet mee dat je in een driedelig pak op het strand moet gaan zitten. Nee, als gentleman op het strand ben je simpelweg ‘gepast’ gekleed. Volgens de beach etiquette wordt discretie gewaardeerd. Dat wil zeggen dat de dames niet topless op het terras van de strandtentjes gaan zitten en de heren niet een te strakke speedo aantrekken. Met een goed passende zwembroek ben jij een echte gentleman op het strand. Daarnaast is het altijd verstandig om een beach polo mee te nemen en een korte broek, zoals een Bermuda broek

Vermoed je dat het een lekker lange luier dag wordt op het strand? Dan ben je richting de avond erg blij met een net wit t-shirt of een poloshirt. Uiteraard ga je als gentleman op het strand niet in je zwembroek een terras pakken bij de dichtstbijzijnde restaurantje als je een hapje gaat eten. In dat geval komt een Bermuda broek of luchtige chino goed van pas. Het is dus eigenlijk niet zo moeilijk om gekleed als gentleman op het strand te zijn. Een beetje goede voorbereiding en wat gezond verstand is alles wat je nodig hebt om ook als gentleman op het strand te vertoeven. 

Tips van GENTS voor een stranddag

Naast het volgen van de beach etiquette en gekleed gaan als gentleman op het strand wil GENTS je nog een paar praktische tips geven voor een heerlijke stranddag. Vergeet ten eerste niet om je tijdig in te smeren. Ten tweede is het verstandig om oortjes mee te nemen. Het is vakantietijd, dus de kans is aanwezig dat het erg druk zal zijn. Als gentleman op het strand houd jij hier rekening mee door lekker je oortjes in te doen en genieten van muziek terwijl je aan het zonnen bent. Ga je op vakantie heerlijke vertoeven als gentleman op het strand? Check vooraf even wat de lokale gebruiken en regels zijn. Als je op de hoogte bent van eventuele regels, dan kan je moeiteloos genieten en een echte gentleman op het strand zijn! 

Mocht je nou je ideale outfit nog niet hebben? Dan kan je onze winkels dicht bij het stand ook een bezoekje brengen! 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN