De perfecte vakantie inpaklijst voor mannen

De perfecte vakantie inpaklijst voor mannen

Aankomend weekend worden de eerste schoolvakanties alweer ingeluid. Waarschijnlijk sta jij ook te popelen om lekker naar de zon te gaan en heerlijk te genieten voor een paar dagen of weken. Het enige wat je nog moet doen? De koffer inpakken. Veel mannen hebben hier geen zin in en stellen het uit tot het allerlaatste moment. Hierdoor loop je het risico om iets te vergeten. Gelukkig komt GENTS met de oplossing: de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen!

Vanaf 6 juli starten langzamerhand de zomervakanties door heel Nederland. Als je kinderen hebt, dan is jouw vakantie vanzelfsprekend geboekt in hun schoolvakantie. In dat geval staat jouw heerlijke vakantie eindelijk dan in het vooruitschiet. Zonovergoten stranden, azuurblauwe zeeën en heerlijke terrasjes en restaurants: je krijgt er al helemaal zin in bij het idee. Echter moet je eerst nog iets doen voordat je vertrekt, namelijk de koffer inpakken. Over het algemeen wordt er op het laatste moment iets in de koffer gegooid en je vindt het wel best. Het inpakken wordt echter een stuk makkelijker en simpeler met de GENTS perfecte vakantie inpaklijst voor mannen.

Waarom een vakantie inpaklijst voor mannen?

De meeste mannen onder ons steken liever niet te veel tijd in iets triviaals als het inpakken van de koffer voor vakantie. Hierdoor wordt er snel het een en ander willekeurig uit de kast getrokken en in de tas gedaan. Daar is op zich niets mis mee. De kans is alleen wel groot dat je op vakantie erachter komt dat je niet alles bij je hebt wat je nodig hebt. Denk daarbij voornamelijk aan kleding. Daarom heeft GENTS de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen opgesteld. Met deze uitstekende vakantie inpaklijst voor mannen heb jij binnen een paar minuten jouw koffer zo optimaal mogelijk ingepakt. Dan ben je helemaal klaar om weg te gaan en heerlijk te genieten. 

De GENTS vakantie inpaklijst voor mannen

Het geheim van de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen is het slim inpakken. We geven je een paar handvatten zodat jij alleen maar items kiest die goed bij elkaar passen en altijd van pas komen op vakantie. Dus zet je koffer naast je laptop of houd je smartphone bij de hand en pak al lezend jouw koffer in met de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen!2

1. T-shirts en polo’s

Hét item dat veel gedragen wordt op vakantie is toch wel een hip en cool t-shirt. De GENTS vakantie inpaklijst voor mannen begint daarom ook met dit kledingstuk. Zorg ervoor dat je een goed t-shirt meeneemt. Denk bijvoorbeeld aan een shirt met een leuk printje of een zomerse kleur. Naast genoeg t-shirts is het ook verstandig om een poloshirt mee te nemen. Een slimfit polo is helemaal in deze zomer. De reden waarom de polo op de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen staat is simpel: het is een redelijk casual kledingstuk met een nette uitstraling. Ideaal als je bijvoorbeeld ‘s avonds uiteten gaat. 

Tip van GENTS: let vooral op het materiaal van jouw shirts en polo’s. Wanneer je naar een warm land gaat, kan een normaal t-shirt te heet zijn. Investeer daarom in bovenkleding met ademende stoffen. Denk aan linnen of dun katoen.

2. Zomers overhemd

Het tweede item op onze perfecte vakantie inpaklijst voor mannen is een casual overhemd met een zomers patroon of zomerse kleur. We horen je al denken: waarom staat een overhemd op de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen? Je hoeft van ons echt niet allerlei overhemden mee te nemen op vakantie. GENTS adviseert je alleen om minimaal één overhemd in de koffer te stoppen. Je weet namelijk nooit of je ergens heen gaat waar een semi-formele kledingdracht vereist is. 

Tip van GENTS: kies voor een mooi overhemd met korte mouwen of pak een overhemd in dat gemaakt is van een ademende stof. In warme landen is het namelijk geaccepteerd om de mouwen op te rollen. 

3.Comfortabele trui

Zelfs op vakantie in een warm land kan het op een gegeven moment wat fris worden. Meestal koelt het ‘s avonds aanzienlijk af. Daarom staat een comfortabele trui op de derde plek van de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen. Natuurlijk kun je ook een vest meenemen in plaats van een sweater als je dat prettiger vindt zitten. Er is echter een reden waarom een vest niet op de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen staat. Het is namelijk wel zo dat een trui wat stijlvoller staat dan een vest. Bovendien trek je een sweater makkelijk over je andere kleding aan. Vergeet in ieder geval niet een warmer item in te pakken. 

Tip van GENTS: neem een trui mee met een sportieve look. Let daarbij ook op het materiaal. De ideale trui is volgens de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen gemaakt van katoen. 

4. Korte broeken

Vanzelfsprekend staat de korte broek ook op de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen. Eigenlijk staan er twee soorten korte broeken op de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen. Zo is het aan te raden om een sportieve korte broek in te pakken én een nette korte broek. De sportieve variant is ideaal voor alle wandelingen en activiteiten die je doet op vakantie. Daarnaast is een nette korte broek, zoals een Bermuda broek, handig voor alle andere situaties. 

Tip van GENTS: doe korte broeken in je koffer die net boven jouw knie vallen. Deze lengte van een korte broek staat namelijk stijlvol in iedere situatie. 

5. Zomerse chino

Naast de korte broek raadt GENTS je aan ook een lange broek in te pakken. Daarom staat de chino op de vijfde plek van de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen. Misschien ben je niet bekend met een chino. Dit is een broek gemaakt van katoen. Vroeger werden chinos voornamelijk gedragen in tropische klimaten. Daarom is een chino onmisbaar voor jouw vakantie en heeft dit item zijn plekje op de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen zeker verdient.

Tip van GENTS: wanneer je het toch te warm krijgt tijdens het dragen van de luchtige chino broek, dan kun je de broekspijpen lichtelijk oprollen.

6. Accessoires

Het laatste onderdeel van de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen is groter dan de voorgaande punten. Je moet namelijk de benodigde accessoires voor de vakantie niet vergeten. Denk hierbij aan een zwembroek, een nette riem die bij alle outfits past, slippers, loafers of lichte sneakers. Afhankelijk van jouw bestemming kunnen er nog meer accessoires zijn die je in de koffer gooit. Het is vanzelfsprekend dat je een correct aantal sokken en ondergoed inpakt. Daarom staan deze items niet expliciet vermeld op de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen. 

Klaar voor de zomer met de vakantie inpaklijst voor mannen!

De GENTS vakantie inpaklijst voor mannen is kort samengevat:

  • T-shirts en polo’s;
  • Zomers overhemd;
  • Comfortabele sweater;
  • Korte broeken;
  • Zomerse chino;
  • Benodigde accessoires.

 

Is jouw koffer ingepakt aan de hand van de bovenstaande GENTS vakantie inpaklijst voor mannen? Dan kun je jouw zonnebril opzetten en op reis gaan naar jouw heerlijke vakantiebestemming. Ontbreekt er nog iets? Bij GENTS vind je alles van de perfecte vakantie inpaklijst voor mannen! Dankzij de GENTS vakantie inpaklijst voor mannen ben jij in ieder geval voor alles voorbereid. Bovendien zorgen de gekozen kledingstukken ervoor dat je het niet te warm krijgt en stijlvol voor de dag komt tijdens jouw welverdiende vakantie!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN