Studenten kledingtips: van goedkope pakken tot strijkvrije overhemden

Studenten kledingtips: van goedkope pakken tot strijkvrije overhemden

Studenten kledingtips: van goedkope pakken tot strijkvrije overhemden

Aankomende studenten opgelet! De zomervakantie is nog in volle gang, maar binnenkort starten de opleidingen van dit studiejaar weer. Natuurlijk wil je een goede indruk achterlaten op je medestudenten bij alle introductiedagen, feesten en borrels die eraan komen. Met een studentenbudget kan het echter best een uitdaging zijn om er tiptop uit te zien tijdens als deze evenementen. Wij hebben daarom de handigste tips voor je om met een klein budget jouw studententijd stijlvol door te komen!

De eerste schooldag: Studentikoos-chic

De eerste dag van je studententijd is altijd spannend. Je ontmoet allemaal nieuwe mensen, dus je wilt goed voor de dag komen, zonder te veel op te vallen. Maar wat trek je dan aan op zo’n eerste schooldag? Een veilige keuze is studentikoos-chic. Oftewel: een stijlvolle outfit die niet al te opvallend is. Het belangrijkste van een studentikoos-chique outfit is dat jij je er prettig in voelt. Draag dus items zoals een jeans of chino in combinatie met een polo of overhemd. Qua schoenen kun je gaan voor nette leren veterschoenen of juist sportieve sneakers. Stijlvol en toch comfortabel!

Goedkope pakken voor gala’s en borrels

Als student vliegen de feestjes, borrels en evenementen je om de oren. Soms komen er ook bijzondere gelegenheden voorbij, waarbij je te maken krijgt met een formele dresscode. Denk bijvoorbeeld aan black tie waarbij je een smoking aan moet, of white tie waarbij je in een rokkostuum hoort te komen. Kostuums zijn echter over het algemeen vrij kostbaar, helemaal als je slechts een klein studentenbudget hebt. Bij GENTS hebben wij daarom de perfecte oplossing. Met onze sponsoracties voorzien wij studenten van kwalitatief goede pakken tegen de scherpste prijs. Ben je dus (aankomend) student en wil je een goedkoop pak kopen? Lees dan meer over onze sponsoring en pasdagen.

Nooit meer strijken met strijkvrije overhemden

Feestjes, tentamens, borrels… Als student heb je het er maar druk mee. Wij begrijpen dus wel dat je er helemaal niet op zit te wachten om ook nog eens je overhemden te moeten strijken. Strijken is een tijdrovend klusje en bovendien neemt een strijkplank veel ruimte in beslag. Gelukkig hoef je desondanks niet voor schut te lopen met een gekreukt overhemd, want bij GENTS hebben wij de mooiste strijkvrije overhemden in diverse kleuren. Deze zijn gemaakt van katoen dat een speciale behandeling heeft gehad, waardoor de stof kreukvrij blijft. Je hoeft dus niet meer in de weer met een strijkbout of strijkplank, maar je hangt na het wassen je overhemd gewoon uit. Als het overhemd gedroogd is ben je direct ready to go!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN