Complimentjes krijgen en geven op Nationale Complimentendag

Complimentjes krijgen en geven op Nationale Complimentendag


Vrijdag 1 maart is het Nationale Complimentendag! Deze dag draait volledig om oprechtheid, persoonlijke aandacht en uitgesproken waardering. Complimentjes geven klinkt makkelijk, maar doe je het ook wel echt? GENTS geeft je tips waardoor jij zeker complimentjes ontvangt. Daarnaast helpen wij je natuurlijk ook met het geven van complimentjes op Nationale Complimentendag.

Op de eerste dag van de maand maart wordt sinds 2003 Nationale Complimentendag gevierd. Deze dag is in het leven geroepen om wat meer positiviteit te verweven in het dagelijkse leven. Waarom zouden we niet even aardig tegen elkaar kunnen zijn als iemand er bijvoorbeeld goed uitziet? Eigenlijk geven we alleen complimentjes wanneer iets goed gaat - en zelfs dat doet niet iedereen even systematisch.Dat is best gek wanneer je weet dat het een menselijke behoefte is om gewaardeerd te worden. GENTS staat daarom volledig achter Nationale Complimentendag. Vandaag geven wij vandaag tips hoe jij eenvoudig complimentjes krijgt en deze vervolgens aan andere mensen kunt geven. Maak ook van deze Nationale Complimentendag een succes!

Details maken het verschil

Een complimentje krijgen kost vandaag de dag een beetje moeite. Als je echter weet waar je op moet letten, dan wordt het ineens kinderspel. GENTS is een specialist in casual en formele herenmode. Daarom weten wij als geen ander dat details echt het verschil maken. Je kan er nog zo netjes uitzien, maar zonder bijpassende accessoires ontvang je niet zo snel complimenten. Wil jij op Nationale Complimentendag ook een positieve opmerking in ontvangst nemen? Besteed dan de nodige aandacht aan de accessoires van jouw outfit. De juiste details maken iedere outfit namelijk compleet.

GENTS heeft alleen maar accessoires in het assortiment die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding hebben. Met GENTS accessoires zullen daarom de complimentjes binnenstromen op Nationale Complimentendag. Werk je bijvoorbeeld dagelijks op kantoor? Dan is het zeker de moeite waard om jezelf een nieuwe, stijlvolle das cadeau te doen. Complimentjes krijg je bijvoorbeeld makkelijk op Nationale Complimentendag met deze vrolijke voorjaars stropdas van GENTS. Wanneer je een formeel evenement in de agenda hebt staan, dan kun je altijd overwegen om wat stijlvolle manchetknopen te kopen voor Nationale Complimentendag. Daarnaast zal een kleurrijke lapel of een indrukwekkende pochet ook zeker de nodige positieve opmerkingen uitlokken.

Krijgen en natuurlijk ook geven

‘Wie goed doet, die goed ontmoet’. Wanneer je complimenten wilt ontvangen op Nationale Complimentendag, dan moet je ook bereid zijn om ze te geven. Aangezien het complimenteren niet bij iedereen even soepel verloopt, geeft GENTS ook hier tips voor:

  1. Maak concreet wat je bijzonder vindt aan die persoon. Benoem dus simpelweg wat het is waarom hij/zij een compliment verdient. Probeer geen opmerkingen te maken die bij ieder ander willekeurig persoon van toepassing kunnen zijn. Je moet het complimenteren op Nationale Complimentendag echt persoonlijk maken.
  2. Complimenteer iemand op een manier dat bij je past. Op Nationale Complimentendag hoef je niet iemand face to face te complimenteren. Je mag het schrijvend, zingend of zelfs schreeuwend doen. Wat je wil!
  3. Houd het realistisch. Dat betekent met andere woorden dat je niet moet overdrijven. Een compliment ontvangen is wel leuk, maar het moet er niet te dik op liggen. Wanneer je een compliment geeft, dan is het voornamelijk belangrijk dat je oprecht bent. Daar draait Nationale Complimentendag natuurlijk ook om!

Klaar voor Nationale Complimentendag?

Gewapend met de tips van GENTS ben jij natuurlijk helemaal klaar om deel te nemen aan Nationale Complimentendag. Kun je helaas geen accessoires in jouw kledingkast vinden die net even dat extra’s toevoegen aan jouw outfit? Heb je snel wat stijlvolle accessoires nodig? Bestel dan vandaag nog jouw ideale accessoires of bezoek een fysieke winkel van GENTS. We hebben maar liefst 20 winkels verspreid over heel Nederland. Hierdoor zit er vast eentje bij jou in de buurt!

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN