Students

Als grootste aanbieder van pakken en rokkostuums staat GENTS klaar voor iedereen. Dat geldt voor zowel studerend als niet-studerend Nederland. Daarom hebben wij een aparte categorie met de naam ‘GENTS Students’. Hier vind je de beste deals voor jou als student. Een goed en net pak hoeft namelijk niet de wereld te kosten, vinden wij althans. Voor budgetvriendelijke prijzen kom jij altijd perfect voor de dag dankzij GENTS Students. Ben je al benieuwd wat wij allemaal speciaal voor studenten aanbieden onder de noemer GENTS Students? Je ontdekt het hier!
Studenten gaan daarom naar GENTS

De beste kwaliteit compleet met gunstige prijzen - daarom gaan studenten naar GENTS. Dus ben jij op zoek naar formele herenkleding als student? Moet je rekening houden met een specifiek budget of ga je bestuurspakken bestellen in een grote oplage? Je weet nu waar je moet zijn: bij GENTS, speciaal voor alle students!


Sponsoring pasdagen

  • Kroegjasjes
  • Bestuurspakken
  • Smokings
  • Rokkostuums
 

Sponsoring voor de vereniging

Als student heb je van tijd tot tijd bijzondere gelegenheden waarbij je moet verschijnen in een formeel kostuum. Natuurlijk heeft niet iedere student het budget om een duur rokkostuum op maat te kopen. Wellicht ben je dan geneigd om een rokkostuum te huren of een smoking te lenen van iemand. Daar maakt GENTS Students verandering in! Wij bieden een fantastische service aan: sponsoring en pasdagen! Ons doel is namelijk om studenten te voorzien van een kwalitatief goed rokkostuum of pak, dat ook de gehele studententijd meegaat - en dat voor de scherpste prijs. Dit doen we door mooie sponsoracties op te tuigen voor verenigingen compleet met de mogelijkheid om op locatie smokings en rokkostuums te passen. Onze rokkostuums, smokings en bestuurspakken zijn ook leverbaar in extra kleine, brede- en lengte maten en de jasmaat kan gecombineeerd worden met een andere broekmaat zodat je bij GENTS altijd de juiste maat voor jou kunt vinden. Bezoek daarom gerust een GENTS winkel. Omdat wij begrijpen dat het voor studenten nog steeds prijzig kan zijn, sponsoren wij jullie een beetje. Dankzij GENTS Students compleet met de sponsoring heb jij voor de beste prijs een uitstekend pak op maat. Neem contact op via students@gents.nl om een collectieve sponsoring afspraak te maken!

Rokwit nabestellen

Heb je een rokkostuum, maar is door omstandigheden jouw rokwit niet meer netjes? Geen probleem! Bij GENTS Students kun je gemakkelijk rokwit nabestellen. Check voor de zekerheid even jouw maat. Vervolgens bestel je moeiteloos een nieuw rokwit en is jouw rokkostuum weer compleet!

GENTS Students bestuurspakken

Zit je (bijna) in een spiksplinternieuw bestuur en willen jullie graag pakken hebben voor het gehele bestuur of de complete commissie? GENTS staat ook dan voor jullie klaar. Zo heeft GENTS Students ieder jaar de beste acties voor bestuurspakken. Zoals je van ons gewend bent zijn de pakken vervaardigd van comfortabele en stijlvolle materialen. Omdat we regelmatig nauw samenwerken met verenigingen weten wij precies wat er speelt binnen de markt. Aangezien ook dames graag een bestuurspak willen, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om ook damespakken in ons assortiment op te nemen. Deze pakken worden gefabriceerd in dezelfde stof als die van de heren. Hierdoor kan een geheel bestuur bij ons terecht voor een uniform bestuurspak.

Zachte prijsjes voor studerend Nederland 

In het verleden heeft GENTS op allerlei manieren ervoor gezorgd dat studenten voor een zacht prijsje een stijlvolle outfit scoren. Daar is het tenslotte allemaal mee begonnen en nog steeds doen wij wat je van ons gewend bent. Het verschil met toen en nu? We doen het momenteel nóg meer en beter! Het assortiment GENTS Students is met andere woorden uitgebreid. Zo vind je tegenwoordig niet alleen galakleding voor een budgetvriendelijk bedrag. Naast custom-made dassen, sponsoracties en bestuurspakken hebben we tevens een jasje toegevoegd aan ons assortiment waarmee lekker geborreld kan worden. Daarmee bedoelen we natuurlijk kroegjasjes. Evenals een gedeelte van onze overige producten is een kroegjasje in zwart of navy te koop. Uiteraard zijn alle prijzen van GENTS Students nog net zo scherp als je van ons gewend bent.

Eigen das/kleding ontwerpen

Een aanzienlijk deel van de Nederlandse studenten is aangesloten bij een studentenvereniging. Elke vereniging heeft vanzelfsprekend zijn eigen ontwerp, embleem of logo. Wil jij graag dassen of kleding laten borduren met jullie unieke logo? GENTS Students werkt nauw samen met kleding borduurders. Zij maken binnen een aantal weken jouw ideale dassen geheel naar wens. Uiteraard is alles van uitstekende kwaliteit-prijsverhouding. Ideaal dus voor studerend Nederland die er gelikt uit wil zien! Borduren is strakker en mooier dan bedrukken. Daarnaast kunnen wij het ook laten borduren als watermerk. Dus in dezelfde kleur als de kleding, hierdoor valt het logo niet op maar staat de verenigingsnaam of bedrijfsnaam er nog gewoon in!

Title

Titlte