GENTS-Enschede.jpg
WINKEL

Enschede

In Enschede kom je veel kledingwinkels tegen. Zo vind je ook een winkel van GENTS in Enschede. We zijn gevestigd op de Langestraat.

Bij GENTS kun je terecht voor allerlei herenkleding. Zo maak jij op je gemak een keuze welke smoking, trouwpak, overhemd of colbert het beste bij jou past. In de winkel kun je de verschillen tussen de producten zelfs zien. Bovendien kun je de stof even voelen en de kwaliteit proef je bijna.

Bij GENTS Enschede vind je namelijk de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nette schoenen in Enschede die onder een formeel kostuum of net pak passen? De deuren van GENTS in Enschede staan wagenwijd voor je open.

Kom je er zelf niet uit en kun je wel wat hulp gebruiken? Het winkelpersoneel van GENTS helpt graag. Zij weten alles over de nieuwste collecties en trends. Een pak kopen in Enschede doe je daarom moeiteloos bij GENTS.

ENSCHEDE

Adres

Langestraat 8
7511 HC Enschede

053 436 86 49
enschede@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Parkeren

Wij adviseren om te parkeren in de volgende parkeergarages:

- Irene garage - van Lochemstraat 91, 5 min. (400 m.) lopen, tarief €2,50 per uur.
- Heekplein Garage -  Hendrik Jan van Heekplein 103, 4 min. (350 m.) lopen, tarief €2,50 per uur.
- Parkeergarage Zuidmolen, van Loenshof 98, 6 min. (500 m.) lopen, tarief €3,20 per uur.

Casual en formele herenmode Enschede

Natuurlijk pas je altijd jouw outfit aan op de gelegenheid. De winkel van GENTS in Enschede heeft daarom zowel casual als formele herenmode in het assortiment. Zo vind je bij ons een groot scala aan overhemden in Enschede. De maten van onze overhemden lopen op tot maar liefst 5XL. Daarnaast is er zelfs variatie in de mouwlengte. Kom je er zelf niet uit welke maat de juiste is voor jou? Het winkelpersoneel van GENTS Enschede staat te springen om je daarbij te helpen. Hierdoor is er zeker een overhemd te vinden bij ons die je perfect past. Verder slaag je zeker bij GENTS ook voor pantalons, colberts, gilets en complete pakken. Een casual outfit scoren die je naar kantoor kunt dragen of vrijetijdskleding kopen doe je dus bij GENTS.


Naast casual herenmode ben je bij GENTS Enschede aan het juiste adres voor formele herenmode. Bij speciale evenementen of gelegenheden geldt er een specifieke dresscode waar jij je aan moet houden. Wanneer je avondkleding in Enschede zoekt, dan loop je natuurlijk de winkel van GENTS in Enschede binnen voor een mooie stijlvolle smoking. GENTS heeft formele herenmode voor gunstige prijzen. Wil je bijvoorbeeld een rokkostuum kopen in Enschede, maar is je budget niet groot genoeg voor een pak op maat? Voor een budgetvriendelijke prijs koop je binnen een paar minuten in de winkel van GENTS in Enschede een perfect rokkostuum. Zoals je ziet is GENTS dé winkel voor zowel casual als formele herenmode in Enschede.

Altijd klaar om te helpen

Uiteraard is het bij kleding belangrijk dat alles goed past. Weet je bijvoorbeeld wel wanneer een overhemd perfect staat of wanneer een colbert te klein is? Om ervoor te zorgen dat jij met de beste herenkleding de winkel uitloopt, geeft het winkelpersoneel van GENTS Enschede jou graag stijladvies. Bovendien kun je vervolgens direct de kleren in de juiste maat mee naar huis nemen. Ook voor de beste service om bijvoorbeeld de kleding te vermaken op maat kun je gerust even de winkel van GENTS in Enschede binnenlopen.