GENTS-Tilburg.jpg
WINKEL

Tilburg

Tegenwoordig koopt iedereen veel via internet. Het heeft natuurlijk ontzettend veel voordelen. Toch is het soms fijn om even rond te lopen in een stad en te winkelen. Ga je bijvoorbeeld shoppen in Tilburg? Dan kom je een fysieke winkel van GENTS tegen. GENTS Tilburg is gevestigd aan de Pieter Vreedestraat.

In de winkel van GENTS in Tilburg vind je hetzelfde assortiment als in de webshop. Het verschil? Je kunt de kleding op je gemak passen, de stof voelen en de verschillen tussen de producten zelf zien.

Daarnaast staat het winkelpersoneel klaar om je eventueel stijladvies te geven. Zij zijn altijd op de hoogte van trends en nieuwe collecties.

Kleren maken natuurlijk de man en GENTS Tilburg zorgt ervoor dat werkelijk iedere man er netjes uitziet dankzij de gunstige prijzen.

Dus ben je aan het shoppen in Tilburg? Loop dan gerust de winkel van GENTS binnen.

TILBURG

Adres

Emmapassage 30
5038XA Tilburg

013 785 78 10
tilburg@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

Prachtig pak kopen Tilburg

GENTS Tilburg heeft een zeer gevarieerd assortiment herenkleding. Van overhemden en pantalons tot formele kostuums en bijbehorende accessoires. Je vindt het allemaal in de winkel van GENTS in Tilburg. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compleet pak? Ook dan zit je bij ons goed. De winkel van GENTS in Tilburg heeft namelijk pakken die al volledig zijn. Daarnaast kun je ook diverse kledingstukken mixen en moeiteloos bij elkaar matchen. Hierdoor is het bij ons geen enkel probleem om een perfect passend pak te kopen in Tilburg. Voor vrijwel iedere lichaamsvorm en maat hebben wij de juiste kleding in de schappen liggen. Het is tevens mogelijk om de kleding te vermaken. Dus een pak kopen in Tilburg doe je voortaan natuurlijk bij GENTS!

Uitstekende formele herenmode

Daarnaast heeft GENTS Tilburg tevens een indrukwekkend aanbod formele herenmode. Ieder kostuum is weer perfect voor een andere gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld een uitnodiging gekregen voor een feest of gala met als dresscode ‘Black Tie’? Dan kun je een smoking kopen in Tilburg. Het is echter ook een optie om een prachtig rokkostuum te kopen bij GENTS Tilburg als de dresscode 'White tie' is. Voor de beste prijs-kwaliteit verhouding kun je een formeel kostuum bij ons scoren. GENTS staat immers bekend om de uitstekende formele herenmode. In de winkel kun je echt de kwaliteit proeven! Voor rokkostuums, smokings en jacquets van indrukwekkende kwaliteit en gunstige prijzen zit je altijd goed bij GENTS.


Dat zijn echter niet alle formele heren kostuums die je vindt in de winkel van GENTS. Zo hebben we tevens een breed scala aan trouwpakken in Tilburg. Dankzij onze variatie in pasvormen en maten is er voor iedere bruidegom het ideale trouwpak te vinden. Bovendien staan de winkelmedewerkers van GENTS Tilburg altijd voor je klaar om je eventueel te helpen de juiste keuze te maken. Samen met hen bepaal je bijvoorbeeld eenvoudig de juiste maat. Je trouwt immers niet iedere dag! Dus ben je aan het shoppen in Tilburg? Bezoek dan eens de fysieke winkel van GENTS in de prachtige stad Tilburg en neem direct jouw aankoop mee naar huis!