GENTS-Utrecht.jpg
WINKEL

Utrecht

Heb jij vandaag nog een net pak, overhemd of formeel kostuum nodig? Bezoek dan een van de vele fysieke winkels van GENTS. Zo vind je ook een winkel van GENTS in Utrecht. We zijn gevestigd in het centrum op Steenweg 43. Daar ben je aan het juiste adres als je bijvoorbeeld een pak wil kopen in Utrecht. Als dé pakken winkel van Utrecht vind je bij ons moeiteloos de juiste outfit. Kom gerust eens langs. In de winkel van GENTS in Utrecht zie je met eigen ogen de verschillen tussen de producten, voel je de stoffen en proef je bijna de kwaliteit. Dus heb je dringend overhemden nodig? Wil je graag een smoking kopen of een ander kostuum in Utrecht? Ons winkelpersoneel staat klaar jou te helpen met bijvoorbeeld de juiste maat en stijl te bepalen. Zij weten immers alles over de nieuwste trends en collecties. Wacht daarom niet langer en loop gelijk GENTS Utrecht in!

Utrecht

Adres

Steenweg 43
3511JM Utrecht

030 785 86 64
utrecht@gents.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 12.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 21.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 17.00

Zondag: 12.00 - 17.00

De pakken winkel van Utrecht

Zowel op de webshop als in onze fysieke winkel in Utrecht vind je een indrukwekkend assortiment herenmode. Denk hierbij aan alledaagse pakken, formele kostuums en alles wat daartussen zit. Dus moet je nodig jouw pakken in Utrecht vernieuwen? Ben je ondertussen wel toe aan wat stijlvolle, nieuwe overhemden? GENTS Utrecht heeft het allemaal. Wanneer je dan op zoek bent naar herenpakken in Utrecht, dan let je natuurlijk op de pasvorm. Bij GENTS Utrecht zijn er genoeg pakken en overhemden beschikbaar in diverse maten en mouwlengtes. Kun je jouw juiste maat niet vinden? Het winkelpersoneel helpt je daar graag bij en indien nodig kan de kleding zelfs vermaakt worden. Een pak op maat scoor je dus zelfs eenvoudig bij GENTS Utrecht.

Alles volgens de etiquette

Naast allerlei stijlvolle herenpakken in Utrecht heeft de winkel van GENTS tevens alles in huis voor formele herenmode. Denk bijvoorbeeld aan de gelegenheden waarbij je gekleed moet gaan volgens een dresscode. Er staan dan ineens termen zoals ‘Black Tie’ of ‘White Tie’ op de uitnodiging. Wat doe je dan? Je gaat gelijk naar de GENTS Utrecht! Ons deskundig winkelpersoneel helpt jou met het vinden van de juiste outfit die geheel in lijn staat met de etiquette. Moet je bijvoorbeeld een rokkostuum in Utrecht scoren? Moet je zo snel mogelijk een smoking in Utrecht kopen? Je vindt het allemaal in GENTS Utrecht! Voor formele kostuums zoals trouwpak in Utrecht, een jacquet of een smoking ben je tevens bij ons aan het juiste adres.

Deskundig advies voor pakken utrecht

Is het de eerste keer dat je een pak moet kopen in Utrecht? Weet je helemaal niets over herenmode? De winkelmedewerkers van GENTS Utrecht helpen maar al te graag. Met hun deskundig oog zien zij gelijk wanneer een formeel kostuum of pak correct past. Vervolgens geven ze jou aanvullend advies wat de juiste maat is. Een pak kopen in Utrecht wordt echt een fluitje van een cent bij GENTS Utrecht. Ook als je direct overhemden in Utrecht nodig hebt of dringend een smoking wil kopen, ben je bij ons van harte welkom!