GENTS-Hilversum.jpg
WINKEL

Hilversum

Er zijn verschillende kledingwinkels te vinden in Hilversum. Zo heeft GENTS ook een fysieke winkel in Hilversum. We zijn gevestigd op de Gijsbrecht van Amstelstraat.

GENTS Hilversum is hét adres voor het kopen van pakken en formele kostuums. Wanneer je op zoek bent naar casual of formele herenmode in Hilversum, dan zit je bij GENTS goed.

In onze fysieke winkel in Hilversum vind je hetzelfde assortiment als op de webshop. Het verschil? In de winkel van GENTS kun je op jouw gemak het een en ander passen of uitproberen. Bovendien kun je de stof voelen en de kwaliteit proeven. Daarnaast staat het vriendelijke winkelpersoneel voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw outfit er tot in detail perfect uitziet. Zij zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste trends en collecties.

Dus wacht niet langer en loop gewoon de winkel van GENTS in Hilversum in!

HILVERSUM

Adres

Gijsbrecht van Amstelstraat 127
1214 AW Hilversum

035 621 23 23
hilversum@gents.nl

Openingstijden

Maandag: 12.00 - 18.00

Dinsdag: 10.00 - 18.00

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 18.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 18.00

Zondag: Gesloten

Parkeren

U kunt parkeren in de Gijsbrecht van Amstelstraat waar onze winkel is gevestigd, tarief €1,60 per uur met een maximum van 2 uur.

Voor iedereen herenmode in Hilversum

Zoals je van GENTS gewend bent, vind je zowel casual als formele herenmode in onze winkel in Hilversum. Daarom is er voor iedereen wel geschikte herenkleding te vinden bij GENTS. Neem bijvoorbeeld onze overhemden. De overhemden van GENTS zijn verkrijgbaar in maten die oplopen tot 5XL. Daarnaast is er ook rekening gehouden met lange mensen. Het is namelijk mogelijk om een overhemd van GENTS te kopen met een langere mouwlengte. Verder zit je zeker goed bij GENTS Hilversum wanneer je andere herenkleding zoekt. Denk hierbij aan colberts, gilets, pantalons en alle bijbehorende accessoires. Het is bij GENTS Hilversum tevens mogelijk om de kleding te laten vermaken. Naast casual herenkleding heeft GENTS Hilversum natuurlijk ook allerlei formele herenmode.

Van smoking tot trouwpak

Voor speciale gelegenheden of evenementen moet je meestal volgens een aangegeven dresscode gekleed gaan. Zo hoort bij een ‘Black Tie’ evenement natuurlijk een nette smoking. Wanneer je een smoking in Hilversum wil scoren, dan scoor je zeker bij GENTS Hilversum. Wij hebben namelijk diverse formele kostuums in ons assortiment. Van rokkostuums tot aan jacquets en alles daartussen. In de winkel kun je de verschillen tussen de diverse producten met eigen ogen zien. Ga je bijvoorbeeld trouwen? Ook voor een stijlvol trouwpak ben je bij GENTS Hilversum aan het juiste adres. Daar komt nog eens bij dat GENTS een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. Met elk budget kun je moeiteloos slagen voor een stijlvol, formeel kostuum bij GENTS Hilversum.

Vrijblijvend deskundig advies

Naast een indrukwekkend assortiment en een uitstekende prijs, onderscheidt GENTS zich nog op een andere manier van de andere kledingwinkels in Hilversum. Het winkelpersoneel van GENTS Hilversum staat namelijk altijd voor je klaar om te helpen. Zij helpen jou onder andere met het bepalen van de juiste maat. Hierdoor weet je zeker dat je direct met een perfect passende herenkleding de winkel uitloopt. Zoals je merkt is GENTS Hilversum zeker dé winkel voor herenmode.