Vergeet de foute kersttrui niet!

Vergeet de foute kersttrui niet!

Nu de temperaturen hard dalen dwalen onze gedachten alweer af naar de ijskoude winter. Dit seizoen staat voor veel mensen gelijk aan Sinterklaasvieringen en natuurlijk kerst. Wij van GENTS zijn groot fan van kerst. Waarom? We gaan rond deze periode massaal netjes gekleed om bij familie te eten. Vergeet overigens de foute kersttrui niet! Het is misschien wat voorbarig, maar deze GENTS blog staat compleet in het teken van de foute kersttrui. 

Ooit is het begonnen als een grapje, inmiddels doet bijna heel Nederland massaal mee aan het Amerikaanse en Engelse fenomeen. We hebben het natuurlijk over het dragen van een foute kersttrui. De magie van deze nieuwe traditie zit in de simpliciteit ervan. Iedereen kan namelijk mee doen. Bovendien zit een trui toch wel iets comfortabeler dan een formeel pak als je veel hebt gegeten na een diner. De enige voorwaarde als je mee wilt doen? Je moet een kersttrui aantrekken die eigenlijk net niet kan of wel heel fout is. Daarbij geldt overigens hoe fouter de trui, hoe beter! 

Een informeel en toch feestelijk kledingstuk

Doorgaans gaan we tijdens de feestdagen erg netjes gekleed. Dat geldt vooral voor de kerstdagen en de jaarwisseling. Het is rond deze tijd van het jaar niet zo vreemd om een uitnodiging te krijgen voor een chique diner. Dan draag je natuurlijk een net formeel kostuum, zoals een smoking. Tegelijkertijd associëren we kerst ook met huiselijkheid. De achterliggende gedachte is immers vergevingsgezindheid en liefde. Dit is precies de reden waarom de foute kersttrui zo goed aangeslagen is in Nederland. Een trui zit uiteraard prettiger als je voor de zoveelste keer een vijfgangendiner weg moet werken. Daar komt dus nog eens bij dat een foute kersttrui ook wat informeler overkomt. Wanneer je zo’n trui draagt, dan kom je simpelweg gezelliger over. Aangezien we tijdens de feestdagen goed gemutst zijn, past de foute kersttrui daar perfect bij als informeel en toch feestelijk kledingstuk. 

Op tijd een kersttrui scoren

Vind je het ook zo heerlijk om te verschijnen met een echt foute trui tijdens kerst? Of wordt er bij jou op kantoor ieder jaar een foute kersttruien-wedstrijd gehouden? Wat de reden ook is, GENTS raadt je aan om bijtijds op zoek te gaan naar die perfect foute kersttrui. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat de trui niet op tijd bezorgd wordt - en dat zou natuurlijk zonde zijn. Gelukkig hebben wij al een aantal prachtige en vooral zeer foute kersttruien op voorraad. Zowel in de webshop als bij de fysieke GENST winkels vind je deze grappige truien. Naast formele herenkleding scoor je dus zelfs alles voor de feestdagen, zoals een foute kersttrui, op tijd bij GENTS!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN