Op je paasbest met GENTS

Op je paasbest met GENTS

Hoewel we nog niet terug zijn naar ‘normaal’, staat de lente en daarmee Pasen alweer voor de deur. Ga je gezellig langs je ouders? Of bezoek je een vriend of vriendin tijdens het lange weekend? Wat je ook doet, er is altijd een vraag die je jezelf stelt voordat je het huis uit gaat: welke outfit zal ik dragen? Hoe zie ik er straks op mijn paasbest uit? GENTS geeft antwoord!

Feestdagen zijn voor een groot aantal mensen hét moment om weer eens wat tijd met familieleden te spenderen. Zo kun je gezellig eitjes zoeken met je eigen gezinnetje of luxe dineren bij pa en ma thuis. Natuurlijk houden we rekening met de adviezen en maatregelen opgesteld door de overheid vanwege COVID-19. Dat hoeft ons er echter niet van te weerhouden om alsnog een leuk Paasweekend te ervaren. Dus ook deze Pasen kun jij op je paasbest voor de dag komen!

Een comfortabel pak

Voor Pasen is een comfortabel pak voor de heren onder ons vrijwel altijd een uitstekende keuze. Je ziet er namelijk in één keer netjes en chic uit. Tegelijkertijd voel jij je comfortabel, mits het pak de goede pasvorm en maat heeft. Met een pak kun je zonder zorgen bij je (toekomstige) schoonouders over de vloer komen of deelnemen aan een klein maar luxe diner. Hierdoor is een pak uitermate geschikt voor Pasen.

Smart Casual

Vind jij een pak te formeel voor Pasen? Trek je liever een outfit aan met een meer casual toon, maar houd je wel van een slim randje? Dan kom jij op je paasbest in een outfit volgens de Smart Casual etiquette. De Smart Casual dresscode staat namelijk voor een outfit die vooral comfortabel aanvoelt, uit redelijk casual kledingstukken bestaat gecombineerd met een wat netter item. Hierdoor kun je een stijlvol overhemd zien als het startpunt voor het samenstellen van een Smart Casual look. 

Paasbest in één kleur

Wanneer je best risico’s durft te nemen wat je outfit betreft, dan kun je overwegen om Pasen dit keer te vieren in een outfit die geheel in één kleur is. Denk bijvoorbeeld aan een compleet witte outfit. Bang dat je outfit niet wit blijft? Dan kun je als man ook pastel blauw of groen kiezen als kleur. De Paasdagen zijn namelijk nauw verbonden met pastelkleuren en de lente. Gebruik dit in jouw voordeel en jij ziet er gegarandeerd op je paasbest uit!

Flexibel op je paasbest

Maart roert zijn staart maar april doet wat hij wil, zo gaat het bekende spreekwoord. Aangezien Pasen 2021 begin april plaats vindt, kunnen de weersomstandigheden en temperaturen tijdens de Paasdagen sterk wisselen. Dit kun je in je achterhoofd houden als je een outfit samenstelt.  

Kies bijvoorbeeld voor een poloshirt. Hoewel de meningen verdeeld zijn, kun je een poloshirt prima combineren met een colbert of ander jasje. Wanneer de temperaturen oplopen, trek je simpelweg het jasje uit en zie je er in je polo nog steeds netjes en verzorgd uit. Ook een trui in combinatie met een overhemd of een poloshirt maakt tot een flexibele outfit waarmee jij er op je paasbest uitziet!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN