Ben jij al klaar voor de lente trends van 2019?

Ben jij al klaar voor de lente trends van 2019?

De zon begint steeds meer te schijnen, vogels gaan weer gezellig fluiten en de temperaturen kruipen beetje bij beetje omhoog. Je merkt aan alles dat de lente voor de deur staat. Maar ben jij eigenlijk wel helemaal klaar voor de lente? Heb je jouw garderobe al aangevuld om geheel gekleed te gaan volgens de lente trends van 2019? GENTS heeft alles voor de aankomende lente. Laat je gerust inspireren!

De lente is er alweer bijna. De astronomische lente begint weliswaar op 21 maart begint pas, maar de meteorologische lente gaat 1 maart al van start. Daarom is nu het perfecte moment om jouw garderobe aan te vullen met kleding voor de lente trends van 2019. Elk seizoen heeft een aantal terugkerende trends als het gaat om herenmode. Daarnaast zijn er natuurlijk altijd wat uitschieters. Dat geldt ook zeker voor de herenmode lente trends van 2019. Dus ben jij nog niet klaar voor de lente en al het lekkere weer dat het met zich meebrengt? GENTS is jouw redder in nood. Wij hebben gloednieuwe kledingstukken toegevoegd aan ons assortiment die volledig in lijn staan met de herenmode lente trends van 2019.

Fijn, vrolijk en lekker licht

Na een grauwe winterperiode vol donkere kleuren luiden we de lente van 2019 in met wat meer kleur! De focus ligt daarbij uiteraard op de lichte kleuren. Vrijwel ieder jaar komen de lichte, pastelachtige kleuren weer terug in de lente trends. Niet alleen de dieren laten namelijk merken dat ze het zonnige weer verwelkomen. Ook mensen fleuren altijd weer op dankzij wat zonnestralen. Dit jaar is geen uitzondering. Daarom staan de lente trends van 2019 voor de herenmode volledig in het teken van fijn, vrolijk en natuurlijk lekker licht. Trek bijvoorbeeld een stijlvol lichtblauw overhemd aan in combinatie met een classy gilet. De herenmode lente trends van 2019 verwelkomen alles: laagjes, gekke printjes en gezellige kleuren. In 2019 kan alles!

Moderne herenmode op maat

Wil je helemaal uitpakken? Dan kun je een prachtig modern maatpak overwegen. Langzamerhand kunnen de truien uit en is de kou prima te trotseren met een stijlvol pak. Daarom wordt deze lente moderne maatkleding voor heren echt helemaal hot. Komt dat eens goed uit! GENTS heeft allerlei bijzondere colberts met leuke printjes ingeslagen voor de lente van 2019. Bovendien kun je zo’n casual colbert zeer eenvoudig combineren met een hemd van Blumfontain. Om een koude keel te voorkomen deze lente, sluit je het overhemd bij de bovenste knopen goed af met een GENTS stropdas. Bovendien kun je in een winkel van GENTS bij jou in de buurt eenvoudig de kledingstukken laten vermaken zodat ze perfect vallen. Leuke bijkomstigheid hiervan: je bent heerlijk comfortabel gekleed en je gaat geheel gekleed volgens de lente trends van 2019!

Opvallende lente trends van 2019

Ten slotte willen we nog even een paar opvallende lente trends van 2019 benoemen als het gaat om herenmode. Zoals je misschien al door hebt, staat de lente van 2019 in het thema van draagbaar, fantasie en modern. Daarom zijn praktische kledingstukken zoals werkkleding, colberts en gilets niet te missen in het straatbeeld aankomende lente. Bovendien mag het zo gek zijn als je kunt bedenken. Voor de herenmode manifesteert fantasie zich in combinatie in gekke patronen, prints en ruiten. Dus ben jij een beetje fan van herenmode en wil jij graag vooruit lopen op de lente trends van 2019? Investeer dan gelijk in een paar opvallende key pieces van GENTS!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN