Ideale truien voor de warmste Warmetruiendag

Ideale truien voor de warmste Warmetruiendag

Vrijdag 15 februari is het Warmetruiendag! Ieder jaar organiseert Klimaatverbond Nederland en de Vlaamse overheid een dag om aandacht te vragen voor de klimaatsverandering. Overdag zal een trui dit jaar niet nodig zijn vanwege de heerlijke temperaturen. In de vroege uurtjes kan een warme trui van GENTS echter wel van pas komen!

 De 15de van de maand februari wordt ieder jaar Warmetruiendag georganiseerd. Deze dag staat in het teken van de klimaatverandering. Het idee is namelijk dat je 15 februari een lekker warme trui aantrekt en de kachel omlaag zet. Een lagere temperatuur zorgt er namelijk voor dat er minder CO2 geproduceerd wordt en dat is natuurlijk beter voor het milieu. Dit jaar zal het echter de warmste Warmetruiendag worden sinds de oprichting van deze dag in 2007. Het zonnetje zal lekker schijnen waardoor we temperaturen van 10 tot 15 graden halen. Dat is best pittig warm om een dikke trui te dragen. Gelukkig heeft GENTS aan alles gedacht.

Stijlvolle trui voor iedere dag of temperatuur

Een warme trui is natuurlijk ontzettend fijn tijdens de winter of als het guur en koud buiten is. Wanneer het zo warm is als nu, dan sta je er misschien niet echt op te wachten om een trui aan te trekken. Gelukkig heeft GENTS allerlei truien in het assortiment die uitermate geschikt zijn voor zo’n zonnige dag in de winter. Het is namelijk in de ochtend en later in de avond altijd wat frisser rond deze tijd van het jaar. Overdag zul je weliswaar geen trui nodig hebben op deze Warmetruiendag. Wanneer het echter nog vroeg is of als het al afkoelt, dan kan een trui van pas komen.

De oplossing voor dit dilemma? Een stijlvolle GENTS trui die geschikt is voor iedere dag of temperatuur! Zo hebben wij genoeg truien in het assortiment die ideaal zijn voor de Warmetruiendag van dit

jaar. Neem bijvoorbeeld deze staalblauwe melange pullover die gemaakt is van katoen. Deze trui is lekker luchtig en daardoor perfect om te dragen in huis, op kantoor of tijdens een lekkere wandeling in het frisse voorjaarszonnetje. Heb jij het niet zo snel warm? Weet je bijna wel zeker dat je het koud gaat krijgen als je op Warmetruiendag de kachel 6 graden lager zet? Dan is het verstandig om een trui met halfzip of een coltrui van GENTS te overwegen. Deze warme truien zorgen ervoor dat jij lekker op temperatuur blijft, zelfs tijdens de koude avonduurtjes!

Ideale truien voor het voorjaar

Natuurlijk hoeft Warmetruiendag niet de enige reden te zijn om stijlvolle GENTS truien aan te schaffen. Langzaam maar zeker komt het voorjaar er weer aan. Tijdens het voorjaar is het altijd lastig in te schatten wat je aan moet trekken. Het zonnetje is namelijk nog niet ontzettend warm en het voorjaars briesje is stiekem toch wel weer fris. Daarom is nu het perfecte moment om ideale truien voor het voorjaar te kopen. Zo kan een pullover echt niet ontbreken in jouw garderobe.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN