Hoe kleed jij je voor Halloween? Bekijk onze outfitideeën!

Hoe kleed jij je voor Halloween? Bekijk onze outfitideeën!

Stijlvolle outfitideeën voor Halloween

Pompoenen in de tuin, trick-or-treat-spelende kinderen en veel enge griezels in de etalages van zowel mode- als feestartikelenwinkels. Nog even en het is weer 31 oktober, tijd voor Halloween! Deze uit Amerika overgewaaide traditie is razendpopulair in Nederland. Het is het uitgelezen moment om je eens goed uit te dossen voor een halloweenfeest. Als welke griezel ga jij? Je kunt natuurlijk kiezen voor een klassieker zoals een enge clown, zombie of de Joker, maar je kunt dit jaar ook gaan voor een scary en stijlvolle Halloween outfit. Wij van Gents geven je 5 stijlvolle outfitideeën voor Halloween. Wedden dat jij er angstaanjagend goed uitziet?

Outfit 1: Graaf Dracula of graveyard zombie in kostuum

Is de rol van graveyard zombie of Graaf Dracula jouw op het lijf geschreven? Kies dan voor een geheel chic rokkostuum bestaande uit een zwarte rokjas, spotless white rokhemd van piqué-katoenkwaliteit, een matchende witte strik en een zwarte pantalon. Finish off met zwarte lakschoenen en een puntig gebit voor een bloeddorstige halloweenoutfit.

Outfit 2: Zwarte magiër of voodoo-priester

Voel jij je comfortabel in zwarte kleding maar dan wel met een chique touch? Dan is dit jouw outfit! Verkleed jezelf als zwarte magiër of voodoo-priester en kies voor een lange effen zwarte mantel of een zwart slim fit dinnerjacket met een frivole paisley print. Het dinnerjacket combineer je met een smoking pantalon, een vleugje schmink en een hoge hoed en je black look is af.

Outfit 3: Crazy Hatter of enge clown 3.0

Jaag je toch het liefst als enge clown of de Crazy Hatter voorbijgangers de stuipen op het lijf, maar dan wel in stijl? Transformeer in een oogwenk tot de Crazy Hatter met een trendy gilet uitgevoerd in een geruit dessin of een opvallend gilet geheel in goudlook. Voeg een felgekleurd overhemd, een zwarte pantalon, een velvet jasje en een opvallende vlinderstrik toe. De hoge hoed is de topping van je Crazy Hatter outfit. Met een grijze pyjamabroek en grijs t-shirt, logge schoenen en een neppe hakbijl creëer je de enge clown-outfit en zet jij het halloweenfeest op stelten.

Outfit 4: Groom ghost of 10.000 volt ghost

Wil je niet te clownesk verschijnen tijdens je Halloween night-out? Ga dan de straat op als groom ghost in een spooky white kostuum. Voor de groom ghost rol kies je een wit of lichtgrijs pak en een wit overhemd. Met wat witte schmink op je gezicht en handen zorg jij voor de nodige kippenvel bij de andere gasten. Voor de 10.000 volt ghost heb je naast een Scream-masker of wat wit-zwarte schmink niet veel extra’s nodig. Een witte coltrui, witte chino en een paar witte veterschoenen vormen de basis. Gooi een lichtslinger om je witte kostuum en je hebt de 10.000 volt ghost outfit te pakken.

Outfit 5: Moordende chirurg of zombie

Deze laatste outfit is ideaal als je weinig tijd hebt en/of een beperkt budget hebt voor de aanschaf van je halloweenoutfit. Trek een mintblauw t-shirt aan met dito blauwe broek en gooi hier wat bloedrode verfvlekken op. Met een hakmes, zaag of ander nepwapen ben jij die moordlustige chirurg of zombie op de dansvloer. Happy Halloween!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN