Een uniek sintcadeau voor heren? Lees onze tips!

Een uniek sintcadeau voor heren? Lees onze tips!

Sinterklaascadeaus voor heren

Sinterklaas is weer in het land en voordat je het weet is het 5 december: tijd voor pakjesavond! Geef je een bestseller boek, handige gadget of ga je toch voor een traditionele cadeaubon? Vind je het lastig om een leuk sintcadeau voor je vriend of man te kopen of ontbreekt het je aan inspiratie om een verlanglijstje voor de Goedheiligman op te stellen. Wij van Gents hebben de 5 leukste sintcadeaus voor heren voor je op een rijtje gezet. Deze cadeaus vallen bij elke stijlbewuste man in de smaak. Zo geef jij het perfecte sintcadeau op pakjesavond!

1.   Sokken gift box

Sokken zijn altijd handig en daarom het ideale schoencadeau voor elke man. Met vrolijk gekleurde sokken of een paar met geometrische patronen laat je een creatieve indruk achter. Draagt de man in kwestie meestal formele kleding? Geef dan een paar chique kousen als sintcadeau. Een chique paar sokken geeft je gehele outfit extra cachet. Zorg er wel voor dat je de kleur sokken afstemt op de outfit van de ontvanger. Een handige vuistregel is dat je de kleur van de broek laat terugkomen in de kleur van de gekozen sokken.

2.   Een Italiaans blauw overhemd of print overhemd

Wil je tijdens het heerlijke avondje echt uitpakken met een mooi cadeau? Kies dan voor een stijlvol Italiaans blauw heren overhemd. Of laat je inspireren door onze trendy print overhemden, de hit in herenmodeland! Is jouw vriend of partner veel onderweg? Verras hem dan met een strijkvrij overhemd

3.   Een heren poloshirt

Een ander perfect cadeau waarmee je jouw vriend, partner of broer gegarandeerd laat stralen is een modieus heren poloshirt. Draagt je vriend, partner of broer zowel sportieve als elegante herenmode? Dan zit je met een fraaie heren polo helemaal goed. Op kantoordagen draagt hij het poloshirt met een colbert voor een elegante look. Heeft hij een sportieve bui of is het een zonnige zomerdag? Dan combineert hij het poloshirt met een leuke jeans. 

4.   Een warme trui of vest voor koudere dagen

Brrr… koudere dagen vragen om warme laagjes! Geef je partner of (schoon)vader daarom een hartverwarmend cadeau zoals een stijlvol herenvest of een warme herentrui. Een trui of vest is een wardrobe essential voor elke man. Dankzij de verschillende patronen, materialen en kleuren kun je met een trui of vest eindeloos veel combinaties maken. Is hij fan van een klassieke stijl? Dan is een camelkleurige kabeltrui of chique coltrui ideaal. Voelt hij zich meer comfortabel in een no-nonsense trui? Maak hem dan blij met een Noorse trui voor een heuse Scandinavische look!

5.   Een heren riem

Nog zo’n praktisch en leuk cadeau is een mooie herenriem. Een riem is allang niet meer alleen een functioneel mode-item; het is een esthetisch element van je outfit. Heeft je partner binnenkort een eindejaarsfeest met een formele dresscode? Dan kan hij niet zonder een nette riem. Het dragen van een nette herenriem is namelijk een afgesproken etiquette bij het dragen van zakelijke kleding. Ontdek bij Gents de mooiste herenriemen waarmee hij als stijlvolle gentleman op de dansvloer van het feest verschijnt.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN