Blumfontain overhemden

Blumfontain overhemden

77 products
Clear

Naast dat het een geweldige stad in Zuid-Afrika is, staat de naam “Blumfontain” ook voor een merk overhemden waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wanneer je graag wat nieuwe hemden wilt inslaan die het hele jaar door te dragen zijn, dan raadt GENTS de Blumfontain overhemden aan bij uitstek. Elk overhemd van dit merk is namelijk gemaakt van 100 procent katoen. Hierdoor ademt het hemd als het ware. Dit maakt een Blumfontain overhemd ideaal voor de warme zomers en gure winters.


NOS en collectie


Blumfontain overhemden zijn niet alleen opmerkelijk vanwege de hoogwaardige kwaliteit materiaal dat gebruikt wordt. GENTS heeft namelijk een bijzondere deal voor jou. De standaard kleuren (witzwart en lichtblauw) van deze overhemden zijn bij ons Never Out of Stock, afgekort NOS. Dit houdt in dat wij garanderen dat deze Blumfontain overhemden altijd op voorraad liggen. Hierdoor grijp jij online nooit mis! Naast de NOS overhemden heeft dit merk collectie overhemden. Dat zijn hemden die seizoensgebonden zijn en in overeenstemming zijn met de heersende trends van het moment. Zo vind je in de lente, zomer, herfst en winter telkens weer andere motiefjes, kleuren en patronen Blumfontain overhemden.

Ook kostuum overhemden

Daarnaast maakt dit merk ook overhemden die bij een specifiek formeel kostuum horen, zoals smoking overhemden. Deze hemden zijn geheel ontworpen in lijn met de bijbehorende etiquette. Zo bevatten de overhemden voor een smoking een vadermoordenaar kraag en zijn ze uitgerust met bijpassende studs. Het is bij GENTS tevens mogelijk om zo’n Blumfontain smoking overhemd te kopen met een platte kraag en gladde voorkant. Kortom, met een Blumfontain overhemd zorg je er eenvoudig voor dat je elk seizoen en iedere gelegenheid stijlvol en hip doorkomt.

Specificaties Blumfontain overhemd

Overweeg je een uitstekend katoenen overhemd van dit merk? Goed idee! Misschien wil je alleen wel nog eerst wat meer weten over de specificaties. GENTS geeft je graag informatie en stijladvies, zowel online als offline.

Alle overhemden met de naam “Blumfontain” zijn modern fit getailleerd. Vanaf de XL maten worden de hemden regular getailleerd. Dit garandeert namelijk dat een eventuele buik genoeg ruimte krijgt en het overhemd perfect past. Het mooie van een Blumfontain overhemd is dat de pasvorm ongewijzigd zal zijn. Hierdoor weet je dus altijd welke maat overhemd je nodig hebt. Een Blumfontain overhemd in de maat M zal met andere woorden altijd hetzelfde blijven. Dat is een stukje service dat Blumfontain als merk nastreeft.

Een goede pasvorm, hoogwaardige kwaliteit materiaal en een stijlvol design zijn niet de enige dingen waar GENTS oplet bij het selecteren van items voor ons assortiment. Omdat wij de prijzen graag scherp houden, letten wij er ook op dat de producten eerlijk zijn voor mens, dier en natuur. Een Blumfontain overhemd tikt al deze boxjes aan. Daarom zijn wij als GENTS ook trots dat we dit geweldige merk in ons aanbod hebben. Wil je zelf de kwaliteit, de veelzijdigheid en het comfort van zo’n Blumfontain overhemd ontdekken? Bestel dan direct jouw exemplaar of pas er eentje in een van de GENTS winkels.Daarom heeft GENTS een uitgebreid assortiment Blumfontain overhemden. Niet alleen heb je een ruime keuze wat betreft kleur, motief en patroon. Daarnaast is er ook een breed scala maten van dit merk verkrijgbaar. Van XS tot en met 5XL: er is voor iedere heer een passende Blumfontain overhemd te koop bij GENTS. Het enige wat jij nog moet doen? Jouw ideale overhemd selecteren uit het onderstaande assortiment!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN