Deze 7 basics heeft elke man nodig

Deze 7 basics heeft elke man nodig

 

Deze 7 basics heeft elke man nodig

Elke ochtend opnieuw een goede heren-outfit samenstellen kost je veel tijd. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op een aantal key outfits bestaande uit mooie basics. Het fijne van basics is dat je ze eindeloos kunt combineren en voor verschillende gelegenheden kunt inzetten. Doordat basisstukken geen prints hebben, zijn ze zowel voor een casual tuinfeest als een kantoordag geschikt. En als je kiest voor heren basics van een hoogwaardige kwaliteit beleef je er nog jaren plezier aan. Kan jij nog wel een paar mooie basics in je kast gebruiken? Wij hebben 7 onmisbare basics voor je op een rij gezet. Zo ben je ’s morgens in no-time klaar voor je college of meeting!

  1. Spotless white overhemd

Een stralend wit overhemd is altijd een uitstekende keus. Wit oogt fris en chic. Ga je naar kantoor? Combineer je witte overhemd met een mooi colbert of pullover en een pantalon voor een representatieve look. In het weekend draag je het witte overhemd nonchalant op een jeans met daaronder gekleurde of witte sneakers. Stem de pasvorm van het overhemd af op je lichaamsbouw voor meer comfort. Een slank postuur vraagt om een slim fit shirt. Heb je een bredere bouw? Dan zit je goed met een regular fit overhemd.

  1.  Een effen zwart of wit t-shirt

Net als het witte overhemd is een effen wit of zwart t-shirt een aanwinst voor jouw garderobe. Het witte t-shirt vormt het fundament voor je zakelijke en casual outfits. Voor een meeting of bruiloft style je het basic t-shirt onder je nette overhemd. Tijdens een night-out met vrienden draag je het basic witte of zwarte t-shirt onder een no-nonsense vest.

  1.  Een nette pullover

Op koudere dagen is een heerlijk zachte heren pullover jouw favoriet. Deze nette trui heeft een simpele snit en is een tijdloze klassieker in de herengarderobe. Ga voor een grijze, marineblauwe of zwarte pullover en combineer deze met je lievelingsjeans. Maak je Casual Friday-look compleet met een pullover in een brique of cognac kleur afgestemd op je zwarte chino of jeans.

  1. Een donkerblauw colbert

Ook al heeft jouw werkplek een informele dresscode, volgens ons kan geen enkele man zonder een stijlvol colbert. Een sollicitatiegesprek of een belangrijke presentatie vraagt immers om een nette en representatieve uitstraling. Kies voor een zwart of donkerblauw colbert en draag hieronder een lichtblauw overhemd en een nette chino. Voor een avondje uit kan het wat losser en verruil je het overhemd voor een basic t-shirt. Succes verzekerd!

  1. Een blauwe jeans

De jeans is de onbetwiste mode-klassieker. Niet geheel verrassend, want dit denim-stuk draag je elk seizoen en combineer je makkelijk met diverse kleuren en items. Investeren in een blauwe heren jeans van topkwaliteit is dan ook zeker een must. Een donkerblauwe denim broek past overal bij: of je nu een sportieve sweater of liever een colbertjasje draagt. Wil je all-out met denim? Kies dan voor een stoer denim overhemd, eveneens een investment piece!

  1. Een beige chino

Een beige of camelkleurige chino is een perfecte basic die we graag toevoegen aan onze lijst met wardrobe essentials voor heren. De katoenen kwaliteit, praktische steekzakken en nonchalante fit maken deze broek ideaal voor elke dag. Voor een zakelijke look combineer je de beige chino met een colbert en tijdens een zomerse stranddag met een linnen of trendy print overhemd.

 

  1. Schoenen voor een perfecte finish

Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar bij een eerste kennismaking scannen veel mensen iemand van beneden naar boven. Voor de perfecte finish van je outfit kies je daarom voor stijlvolle schoenen, die ook comfortabel zitten en lopen! Match een paar zwarte veterschoenen of blauwe loafers met een nette pantalon voor een mooie office look.

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE TRENDS, EVENTS EN SPECIALE AANBIEDINGEN